Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Újra csúcson a globális Bitcoin Hash Rate

Újra csúcson a globális Bitcoin Hash Rate

Miután a globális Bitcoin Hash Rate 84 EH/s-ra esett júniusban, a hálózat azóta helyreállt, és ezen a héten 175 EH/s körül áll.

 

6 hónap után ATH -on a Bitcoin Hash Rate

Globálisan a Bitcoin hash visszatért minden idők legmagasabb szintjére (ATH), mindössze hat hónappal azután, hogy a kínai kormány bányászati ​​tilalma következtében jelentős összeomlás ment végbe. A Blockchain.com szerint a hash rate 108%-kal nőtt június óta, december 8-ára, 175 exahash per másodperccel (EH/s) teljesített. A Bitcoin hash rate a teljes BTC ökoszisztéma teljesítményét és egyben a biztonsági fokát is mutatja.
 
Bitcoin hash rate I Cryptofalka Forrás: https://www.blockchain.com/
 
Ez az adat nagyjából 3%-kal marad el az előző, májusi bikaciklus csúcsán tapasztalt 180 EH/s csúcstól. Általánosan elterjedt hiedelem, hogy a hash trendjei megfelelnek a Bitcoin árfolyamának, ami arra utal, hogy a piacon jelenleg uralkodó borús hangulat ellenére pozitív történések várhatók.
 
 

Nehéz megbecsülni a hash rate-et

A globális hash rate aktualitását nehéz meghatározni, mivel sok népszerű platform különbözik a Bitcoin hálózat korábbi és jelenlegi teljesítményére vonatkozó becsléseikben. A BitInfoCharts adatai szerint az ATH májusban elérte a 197 EH/s értéket, majd júniusban 68 EH/s-ra esett. December 8-án a platform szerint a BTC számítási kapacitása 191 EH/s volt, míg az YCharts jelenlegi adatai szerint 186 EH/s.
 
Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka
 
A tilalom előtt a kínai székhelyű Bitcoin bányászok a globális hash rate 70%-át tették ki. Azóta a helyzet drámai változáson ment keresztül, és az Egyesült Államok lett az a nemzet, amely a hash 42%-át adja a Cambridge-i Egyetem Bitcoin villamosenergia fogyasztási indexének becslései szerint.
 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.88% $51,131.62
Ethereum ETH -1.53% $2,947.14
BNB BNB -1.66% $375.13
Solana SOL -2.66% $101.37
XRP XRP -1.72% $0.5376
Cardano ADA -1.54% $0.5872
Dogecoin DOGE 0.22% $0.0851
Litecoin LTC -1.11% $68.7
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!