Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Itt van a bitcoinfelezés előtti korrekció vége?

Itt van a bitcoinfelezés előtti korrekció vége?

Hétvégén a bikák jelentős mennyiségű bitcoint halmoztak fel, ezzel újra 70 000 dollár felé nyomták a BTC árát. Vége a felezés előtti korrekciónak?

Zöld lámpát kapott a Bitcoin felfele?

A Bitcoin árfolyama újra emelkedő trendbe fordult, és felülírta az előző korrekciót. Március 25-én a Santiment blokklánc-elemző cég arról számolt be, hogy a Bitcoin a fellendüléssel "csak az átlagos kereskedőket lepte meg", mivel a "kulcsfontosságú érdekelt felek" hatalmas felhalmozási napot tartottak a hétvégén.

bitcoin halving korrekció | CRYPTOFALKA

A Santiment blokklánc elemző cég szerint a "bálnákhoz" és "cápákhoz" tartozó nagyobb BTC-tartalmú tárcák 51 959 BTC-t halmoztak fel 70 453 dollár értékben, ami mintegy 3,4 milliárd dolláros értéket képvisel. Az esemény arra késztette a piac szereplőit, hogy újraértékeljék a közelgő eseményekre vonatkozó várakozásaikat, beleértve a Bitcoin feleződést is.

"A bitcoin felezés bekövetkezte után - kb három hét múlva - nem lenne meglepő, ha ezek a kriptotárcák tovább növekednének, ami pozitív hatást gyakorol a kriptopiaci kapitalizációra"

Vége a BTC árkorrekciónak?

Az elemzők aggódtak egy nagyobb felezés előtti visszapattanás miatt feltételezve, hogy a történelem ismétli a korábbi piaci ciklusok mozgását. A BTC ebben az időszakban azonban csak körülbelül 17% -ot esett a márciusi 73 738 dolláros csúcsról, 61 494 dollárra süllyedve március 20-án.

Rekt Capital néven ismert technikai elemző szerint, ha most vége szakadna a feleződés előtti árfolyam korrekciónak, akkor a Bitcoin mozgása közel megegyezne a 2020-as felezés előtti korrekcióval.

"A Bitcoin 18%-ot húzódott vissza ebben a ciklusban, éa alig több mint 19%-ot esett vissza 2020-ban" - jegyezte meg.

Az elemző korábban azt jósolta, hogy a felezés előtti korrekció most nagyobb valószínűséggel sokkal rövidebb lehet, mint egyébként ez eddig történelmileg történt.

A Bitcoin trendje továbbra is töretlen

A piaci volatilitásról és a múlt heti zuhanásról beszámolva a Kaiko kriptokutató cég feltárta, hogy a vételi és eladási megbízások elemzése után "az eladások fokozódtak az amerikai piaczárást követően. "

A vállalat arra a következtetésre jutott, hogy

" A kriptovaluta piac likviditása nemcsak a tőzsdék, hanem a kereskedési párok között is töredezett. "

A Bitcoin továbbra is emelkedő trendben van, amit sok elemző egybehangzóan megerősít. Ez bizakodásra ad okot az év hátralévő részében. Fontos azonban megjegyezni, hogy soha nem lehetünk eléggé felkészültek. A nagy hype közepette sem szabad elfelejteni, hogy bármikor bekövetkezhet egy "black swan" esemény, ami átrendezheti a piaci pozíciókat is.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -4.89% $67,327.97
Ethereum ETH -7.80% $3,256.86
BNB BNB -5.57% $591.09
Solana SOL -12.29% $152.62
XRP XRP -10.56% $0.5457
Dogecoin DOGE -13.76% $0.1722
Cardano ADA -13.31% $0.5082
Litecoin LTC -12.70% $85.75
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!