A Bitfarms eladta a Bitcoin készletének felét

Szerző: | jún 22, 2022 | Kriptovaluta

A válság az összes kripto üzletet sújtja, ez alól a Bitfarms bányászati ​​óriás sem kivétel. A cég jelentős BTC mennyiségtől szabadult meg.

 

A Bitfarms eladott 3 000 BTC-t

A Bitfamrs a héten eladta BTC készletének csaknem 50%-át. Június 21-én a Bitfarms, egy Kanadában működő argentin kriptovaluta bányász cég bejelentette HODL stratégiájának módosítását a vállalat likviditásának javítása érdekében. Egy sajtóközlemény szerint a vállalat a múlt héten összesen 3000 Bitcoint (BTC) adott el hozzávetőleg 63 millió dollárért, hogy közel 100 millió dollárral javítsa vállalati likviditását.
 

Ily módon a vállalat Bitcoin tartalékait körülbelül 6349 BTC-ről összesen 3349 BTC-re csökkentette. Ezzel az eladással a cégnek sokkal alacsonyabb BTC tartaléka maradt, mint az év elején, ami 4300 BTC volt.
 

 

Medvepiac van érvényben

Nehéz megbirkózni egy ingadozó piaccal. A cég adatai szerint a Bitfarms naponta átlagosan 14 BTC-t tud előállítani, ez negyedévente közel 1260 BTC. Ezért megengedhetik maguknak a veszteséges eladást, tekintettel arra, hogy a cég január elején 1000 BTC-t vásárolt 43,2 millió dollárért. Ugyanennyi Bitcoint jelenleg kevesebb mint fele áron, vagy közel 20,6 millió dollárért lehetne megvásárolni.
 
Jeff Lucas, a Bitfarms pénzügyi igazgatója azonban elmondta, hogy a kriptopiac ingadozása miatt a vállalatnak el kellett adnia egy részét a bitcoin készletének, többek között azért, hogy a Galaxy Digital LLC-vel szemben fennálló tartozását 66 millió dollárról 38 millió dollárra csökkentse.
„Tekintettel a rendkívül volatilis piacokra, továbbra is lépéseket tettünk a likviditás javítása, valamint a hitelállomány csökkentése és mérlegünk megerősítése érdekében. Már nem tartjuk meg a napi BTC termelésünk teljes részét.”
Nexo kriptovaluta váltó

 

 

A Bitfarms veszteségesen adta el a bitcoint

Lucas jelezte, hogy bár továbbra is pozitívak a bitcoin hosszú távú kilátásait illetően, a vállalat legfőbb prioritásaira kell összpontosítaniuk, hogy megőrizzék világszínvonalú bányászati ​​üzemeltetőként elfoglalt pozíciójukat, miközben folytatják üzletük bővítését.
„Úgy gondoljuk, hogy a jelenlegi piaci környezetben a legjobb és legolcsóbb módszer BTC állományunk és napi termelésünk egy részének értékesítése likviditási forrásként.”
A Bitfarmsnak 7 ipari méretű létesítménye van Quebecben, Washingtonban és Paraguayban. Az energiát 99%-ban vízenergia biztosítja és a cég hosszú távú energiaszerződésekkel is rendelkezik. Ennek ellenére hasonló pénzügyi problémákkal néz szembe, mint a legtöbb nagy kripto vállalat, amelyeknek csökkenteniük kellett a kiadásaikat.
 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

#NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Bitcoin kisokos cryptofalka E-book

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.