Bitmain 56 ezer Bitcoin bányászgépet telepít Georgiába

Szerző: | szept 9, 2021 | Kriptovaluta bányászat

Bitmain, a kínai kripto-bányászati hardveróriás, 56 ezer legújabb Antminert telepít az Egyesült Államok délkeleti részébe, Georgia államba.

 

Hatalmas profitot termelhetnek Bitmain bányászgépei az ISW számára

A bányászati berendezések beáramlása a nevadai székhelyű ISW Holdings, a Bit5ive kriptobányászati adatközpont és a Bitmain közötti háromoldalú megállapodás része. A hardver telepítésének összköltsége az ISW szerint körülbelül 62 millió dollár lesz, és várhatóan havi 10 millió dolláros bevételt fog elérni teljes kapacitás mellett.

Bitmain antminer s19pro | Cryptofalka

Forrás: https://www.bitmain.com/

Az ISW Holdings már 6 millió dollár tőkével korábban beszállt egy olyan üzletbe, amelynek keretében a Bitmain Antminer S19J bányászati eszközöket új BlockQuarry márkanév alatt telepítik a Bit5ive infrastruktúráját felhasználva. Bitmain állítólag júniusban felfüggesztette az új bányászgépek gyártását a virágzó használtpiac miatt.

Amikor 2022 októberében teljesen üzembe helyezik, az új bányászgépek akár 200 megawatt áramot fogyasztanak a georgiai “POD-CITY” nevű BlockQuarry létesítményben. Kezdetben az ISW arra számít, hogy az első 20 MW teljesítmény a jövő hónap októberére üzemel majd.

Alonzo Pierce, az ISW Holdings elnöke elmondta, hogy az üzlet jellege megváltozott azóta, hogy tavaly a Bit5ive-val partnerséget kötöttek, és elkezdte a „legkorszerűbb bányászeszközök” tervezését:

„Előretekintve a tárhelyszolgáltatásból származó bevételeink stabilak és jelentősek lesznek, és erőteljes növekedésre képesek. A bányászati bevételeink pedig ingadozni fognak a kriptovaluta piac áraival arányosan. ”

Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

A Bit5ive gyártja a „BLOQPODS” -ot, amely a BlockQuarry által üzemeltetett „BLOQPARKS” -ba lesz üzembe helyezve. Minden eszköz 280 Bitmain Antminer -t tartalmaz, így 28 000 terahash/másodperc (TH/s) hash -sebességet produkál. Az ISW Holdings már 700 bányászgépet üzemeltet Bitmain Antminer S17s, S19s és Canaan Avalons bányászokkal egy Bit5ive felügyelt telephelyen Pennsylvaniában.

A Bitcoin hash rate 133 EH/s -ra tért vissza a június végi visszaesésről 68 EH/s -ra a Kínából érkező nagy bányászvándorlás után. Az on-line elemző cég, a Glassnode, szeptember 6-án arról számolt be, hogy a bányászok elkezdtek nyereséget termelni:

“A hash rate növekedése valószínűleg annak a kombinációja, hogy a korábban elavult hardverek második életet kaptak, és a kínai bányászok sikeresen áthelyezték, helyreállították és újraindították működésüket”

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka