Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
100 milliárd dollár tűnt el a kriptopiacról

100 milliárd dollár tűnt el a kriptopiacról

A hagyományos piacok mellett a kriptopiacon is érezhető a recesszió, a Bitcoin ára 2020 vége óta nem volt ilyen alacsony. 

 

Negatív hangulat uralkodik a kriptopiacon

A kriptopiac az elmúlt hónapokban egyre inkább korrelál a hagyományos részvénypiacokkal. A kriptodevizák árai együtt estek az S&P 500-zal és a Nasdaq-kal. Ez a legutóbbi negatív eseménysorozat azért következett be, mert a Federal Reserve (FED) a jövő heti kétnapos ülésén várhatóan tovább emeli a kamatlábakat.

Medvepiac I Cryptofalka Forrás: outlookindia.com

Janet Yellen pénzügyminiszter azt nyilatkozta, hogy a hét elején a kriptot is be kell építeni a 401(k) tervekbe, ami tovább erősíti a csökkenő kilátásokat. A kamatemelés előrejelzései 50 bázispontot jósolnak, de a közelmúltban közzétett fogyasztói árindex-jelentés új információi félelmet keltettek, hogy a Fed agresszívabb lépéseket is tehet, és megnyithatja az utat a recesszió felé.

"A Federal Reserve most sarokba van szorítva" - vélekedett Anthony Pompliano kripto szakértő.

Nexo kriptovaluta váltó

 

Rekordmagas az infláció

Az olyan külső tényezők, mint a megugró energiaárak és az élelmiszerárak, májusban 8,6%-os rekordszintre emelték Amerikában az inflációt, amelyre 1981 óta nem volt példa.
„A pénteki inflációs jelentés az utolsó nagy közlemény a FED jövő szerdai ülése előtt” – mondja Alex Kuptsikevich, az FxPro vezető elemzője.
A magas infláció nyomást gyakorol a FED-re. A Goldman Sachs közgazdászai azt jósolják, hogy a FED szerdán 0,5%-kal, júliusban 0,5%-kal, szeptemberben pedig 0,5%-kal emeli a kamatlábat, míg a Barclays és a Jefferies agresszívebb, 0,75%-os emelésre számít szerdai ülésén. Az elmúlt hat hónapban mind a kripto-, mind a hagyományos tőzsdék eszközei esést szenvedtek el, a központi bankok beszüntették a Covid-19 ösztönző juttatásait.
„Úgy tűnik, hogy a kripto elmulasztja betölteni azt a szerepet, hogy inflációs fedezetként szolgáljon.” – mondta Rich Blake, az Uphold kriptovállalattól.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.92% $66,787.21
Ethereum ETH 2.14% $3,632.88
BNB BNB 0.82% $611.65
Solana SOL 4.33% $151.45
XRP XRP -0.04% $0.4895
Dogecoin DOGE 1.11% $0.1379
Cardano ADA 0.95% $0.4175
Litecoin LTC 0.07% $79.12
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!