Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Binance felfüggeszti az Euró SEPA befizetések fogadását

A Binance felfüggeszti az Euró SEPA befizetések fogadását

A Binance felhasználók egyelőre nem tudnak eurót befizetni SEPA átutalással bankon keresztül, a hitelkártyákat és betéti kártyákat továbbra is elfogadják.

 

Szünetelteti a Binance a SEPA euró befizetéseket

A SEPA egy olyan hálózat, amelynek célja az európai fizetések gyors, egyszerű és olcsó lebonyolítása az euróban denominált fizetések egységes piacának létrehozásával. A kripto kereskedők a SEPA segítségével ömlesztett készpénzes összegeket tudnak átutalni a tőzsdékre. 

Barclays vs Binance I Cryptofalka Forrás: https://www.cryptodefinance.com/

A felhasználók továbbra is vehetnek fel eurót a tőzsdéről a SEPA-n keresztül. A hitel- és betéti kártyával történő fizetéseket ez nem érinti. A bejelentés nem korlátozza a brit vagy EU-n belüli felhasználók kereskedését. A Binance előtt álló szabályozási korlátok kényszeríthették a döntésre a népszerű kriptopénzváltót. 

"A mi befolyásunkon kívül eső események miatt 2021. július 7-én, UTC 8 órától ideiglenesen felfüggesztjük az euró befizetéseket a SEPA banki átutalások útján.” - áll a Binance által kiküldött e-mailben

Bár a Binance nem határozta meg a SEPA átutalások ideiglenes leállításának okát, a döntés valószínűleg a vállalkozással szembeni szabályozási fellépés támadásából fakad. A legutóbbi döntés egy nappal azután történt, hogy a brit pénzügyi óriás, a Barclays bejelentette, hogy már nem könnyíti meg a Binancenek történő ügyfélfizetést, miután a pénzügyi szabályozók figyelmeztették a felhasználókat, hogy a tőzsde a megfelelő engedélyek nélkül működik az Egyesült Királyságban. 

"Csalódottak vagyunk, hogy a Barclays, hogy egyoldalúan lépett fel.” -nyilatkozta a Binance

Az Egyesült Királyságban az egyre növekvő szabályozási ellenőrzéssel szemben a Binance a múlt hónapban kijelentette, hogy az ügyfelek a továbbiakban nem fogják tudni használni a népszerű Faster Payments on-rampot, hogy kiutalják a brit fontot a tőzsdéről.

Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

Annak ellenére korlátozzák a Binance tőzsdét, hogy az Egyesült Királyság, Japán, Kanada és még az Egyesült Államok is azt nyilatkozta, hogy a Binance továbbra is messze a világ legnagyobb kriptovaluta tőzsdéje. Az iparági adatok szerint kedden a tőzsde több mint 15,8 milliárd dollár értékű tranzakciót dolgozott fel. Összehasonlításképpen: a második legnagyobb tőzsde, a nyilvánosan forgalmazott Coinbase több mint 2,2 milliárd dolláros kereskedést dolgozott fel.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.84% $62,012.88
Ethereum ETH 1.80% $3,433.01
BNB BNB 1.35% $408.92
Solana SOL -2.96% $128.6
XRP XRP 7.10% $0.6273
Cardano ADA 9.62% $0.7301
Dogecoin DOGE 22.41% $0.1449
Litecoin LTC 6.44% $90.26
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!