Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Coinbase listázása közvetlenül a Nasdaq-on várható

A Coinbase listázása közvetlenül a Nasdaq-on várható

A Coinbase kriptovaluta tőzsdét hivatalosan is, nyilvánosan jegyzett társaságként veszik fel a Nasdaq-ra. A NASDAQ a második legnagyobb elektronikus részvénykereskedelmi rendszer az Egyesült Államokban és a világban piaci kapitalizációja és kereskedelmének volumene alapján.

 

Nasdaq-on listázhatják a Coinbase papírjait

A Coinbase már korábban, 7 hónappal ezelőtt, benyújtotta az Amerikai Tőzsdefelügyelethez (SEC) a kérvényt, miszerint a vállalat részvényeket bocsátana ki. A mostani publikációban azonban kiderült a Coinbase pénzügyi teljesítménye, továbbá az, hogyan kívánja felhasználni pénzeszközeit. 

Az S-1 formanyomtatványon a vállalat fontos részleteket tárt fel a pénzügyeivel kapcsolatban, még mielőtt a részvényei piacra kerülnének. A Coinbase nyilatkozatából kiderül, hogy az 'A' osztályú törzsrészvényeit a Nasdaq-on a ‘COIN’ szimbólum alatt kívánja listázni. 

Korábban bizalmas volt a SEC-hez benyújtott S-1 nyomtatvány tartalma. Most azonban a SEC nyilvánosságra hozta azt. Ez azt jelzi, hogy a Coinbase kriptovaluta tőzsde értékpapírjait minden bizonnyal listázni is fogják a tőzsdéken. 

Coinbase regisztráció Bitcoin vásárlás I Cryptofalka

 

A Coinbase hozama nagyban függ a kriptovalutáktól

A Coinbase meglepően jól teljesített 2020-ban a Bitcoin árának megugrása végett. A cég 1,2 milliárdos bevételt termelt és az évet 322 millió dolláros nyereséggel zárta. Egyébként ez volt az első teljes év amikor a társaság nyereséget ért el. Noha 2020-ban 322 millió dolláros nyereséget könyvelt el, 2019-ben 30,4 millió dolláros veszteséget szenvedett. 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

A Coinbase azt is nyilvánosságra hozta, hogy 2012 óta, mióta a vállalkozást alapították, a vállalat kriptovalutákat vezetett a mérlegébe. Annak ellenére kívánja folytatni a folyamatot, hogy a kriptovaluták volatilitása potenciális kockázati tényezőként szerepel:

Minden bevételi forrásunk függ a kriptográfiai eszközöktől és a tágabb kriptaipartól is. Nincs biztosíték arra, hogy bármely támogatott kripto eszköz megtartja az értékét, vagy, hogy a kereskedési szintek értelmes szinteken maradnak. Ha a kripto eszköz ára vagy a kereskedési volumen csökken a kripto eszköz iránt, az nagyban hátrányosan befolyásolja az anyagi helyzetünket. 

 

Nő a Coinbase népszerűsége

2020 végéig 43 millió ellenőrzött felhasználót regisztráltak. Havi szinten 2,8 millió tranzakciót dolgoztak fel, és a Coinbase kezelt vagyona (AUM) összesen elérte a 90 milliárd dollárt. A cég, az indulása óta 456 millió dollár értékű tranzakciót bonyolított le. 

Ha szeretnél regisztrálni a Coinbase tőzsdére, azt itt megteheted.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -4.86% $67,506.23
Ethereum ETH -8.22% $3,252.58
BNB BNB -4.98% $586.73
Solana SOL -12.49% $152.98
XRP XRP -10.92% $0.5455
Dogecoin DOGE -12.95% $0.1725
Cardano ADA -13.59% $0.5092
Litecoin LTC -12.94% $85.83
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!