Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Az intézményi befektetők lecsaptak az olcsó kriptovalutákra

Az intézményi befektetők lecsaptak az olcsó kriptovalutákra

Az intézményi befektetők felvásárolták a leértékelt árakat, a kriptovaluták 95 millió dollár értékű beáramlást tapasztaltak a múlt héten.

 

Az intézményi befektetők a leértékelésre vártak

A kínai FUD miatt bekövetkezett áresést az intézményi befektetők felvásárolták. A CoinShares szeptember 27 -i Digital Asset Fund Flows Weekly jelentése szerint a vásárlás elősegítette, hogy a hatodik egymást követő héten is intézményi befektetés történjen a digitális termékek piacán.

intézményi befektetés I Cryptofalka Forrás: https://theblockchainland.com/

A 95 millió dollár értékű beáramlás szeptember 20. és szeptember 24. között 126% -os heti beáramlást jelent. A Bitcoin és az Ethereum befektetési termékek 50,2 millió, illetve 28,9 millió dollár értékű beáramlással vezették a listát. Míg a BTC befektetési termékei az elmúlt 17 hétből 13 -ban kiáramlottak, az eszköz iránti pozitív hangulat szeptemberben újra emelkedett, és az az elmúlt három hétben ismét beáramlást regisztráltak. A Bitcoin termékekbe történő befektetések 234% -kal nőttek a hét során.

Az altcoinok iránti intézményi étvágy továbbra is erős, a Solana (SOL), a Cardano (ADA) és a Polkadot (DOT) termékek 3,9 millió, 2,6 millió és 2,4 millió dollár beáramlást tapasztaltak. A több eszközből álló alapok is 6,4 millió dolláros beáramlást értek el az elmúlt héten.

 

A nagy kínai FUD

Szeptember 24 -én a Kínai Népi Bank (PBoC) megerősítette álláspontját, miszerint betiltja kriptovaluta tranzakciókat. Ennek hatására a Bitcoin (BTC) árfolyama 8% -kal csökkent, ami az egész kriptovaluta piacot befolyásolta és szélesebb körű visszahúzódás volt tapasztalható.

BTC FUD I Cryptofalka Forrás: https://coinquora.com/

A PBOC intézkedései - amelyeket eredetileg szeptember 3 -án tettek közzé, mielőtt a nyugati sajtóorgánumok a múlt héten felkapták a hírt - körvonalazták, hogy a pénzintézeteket és a pénzforgalmi cégeket tiltják a kriptovaluta tranzakciókkal kapcsolatos szolgáltatások nyújtásától.

Míg a kínai szabályozó hatóságok FUD -ja történelmileg hatással volt a kriptovaluta piacokra, katalizátorként is szolgált az áremelkedésekhez vagy a bikafuttatásokhoz a bejelentéseket követő hónapokban.
2017 szeptemberében a kínai kormány megtiltotta a kriptovaluta tőzsdéknek, hogy szolgáltatásokat nyújtsanak az ország felhasználói számára, és a polgároknak is megtiltották, hogy ICO-kban és kereskedésben részt vegyenek. A kettős tilalmat követően a BTC ára történelmi emelkedést ért el a 4000 dolláros tartományból az akkor minden idők legmagasabb, 20 000 dollár körüli árra.
 

Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -3.25% $64,439.32
Ethereum ETH -4.17% $3,406.72
BNB BNB -4.32% $579.62
Solana SOL -8.42% $132.57
XRP XRP -6.65% $0.4803
Dogecoin DOGE -9.49% $0.1191
Cardano ADA -9.72% $0.3708
Litecoin LTC -7.87% $71.25
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!