Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Egy becslés szerint a BTC legalább 55 ezer dollárt ér

Egy becslés szerint a BTC legalább 55 ezer dollárt ér

Willy Woo elemző szerint a Bitcoin (BTC) jelenleg legalább 55 000 dollárba kerül egy mérőszám szerint, amely az úgynevezett „kínálati sokkot” méri. Vasárnapi tweetjében említette a BTC/USD „konzervatív BTC kínálati” árbecslését.

 

A Bitcoin ára kezd felzárkózni konzervatív BTC kínálati modellhez

Míg a Bitcoin még nem hozott létre 50 000 dollárnál szilárd támaszokat, az on-chain adatok egy ideje sokkal határozottabb megerősítést mutatnak. Az on-chain adatok között példáu ottl a „kínálati sokk modell”, amely 55 000 dolláros árbecslést adott jelenleg.

Holding Bitcoin | Cryptofalka Forrás: https://www.entrepreneur.com/

A kínálati sokk (supply shock) mutatót egyszerűen úgy határozzák meg, hogy a nem elérhető BTC kínálatot osztják a rendelkezésre álló BTC kínálattal. Ez pedig komolyabb árfolyambecslést tesz lehetővé, mint ahogy elsőnek hangzik. 

A kereslet és a kínálat eme nézete szerint, az a befektető, aki nem szándékozik eladni a keresleti oldalon áll, míg az az eladó, aki hajlandó eladni, a kínálati oldalon” - magyarázta egy blogbejegyzésben Willy Woo

Az konzervatív BTC kínálati modell ezen kívűl egy algoritmust használ a kereslet és a kínálat jelenlegi helyzetének összehasonlítására, és így aktuális árbecslést készít.

Bitcoin supply shock I Cryptofalka Forrás: Twitter

 

Az első akadály az 50 000 dolláros szint volt

A konzervatív BTC kínálat gyakran használt kifejezés a jelenlegi piaci körülmények tekintetében, ugyanis 2021-es év a blokk felező esemény utáni első év.

Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

Mivel a bányászok most blokkonként csak 6,25 BTC-t szabadítanak fel, eddig a Bitcoin nagyjából hasonlóan viselkedett, mint a korábbi felezési években, 2013-ban és 2017-ben. Az 55 000 dolláros cél nagyjából passzol is a PlanB stock to flow modellje által prognosztizált minimum havi zárással, amely becslése a minimum árra 43 000 dollár.  

Prognózisa szerint ezt követően azonban a fellendülés komolyan  elindul, a Bitcoin pedig akár 135 000 dolláron zárja 2021 -es évet.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 1.25% $64,126.73
Ethereum ETH 0.74% $3,067.02
BNB BNB 2.10% $561.76
Solana SOL 1.48% $144.14
XRP XRP 4.63% $0.515
Dogecoin DOGE 3.21% $0.1556
Cardano ADA 9.65% $0.4943
Litecoin LTC 3.10% $82.62
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!