Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Bitcoin árfolyam 10000-11000$ között pattog

Bitcoin árfolyam 10000-11000$ között pattog

Ismét megjelentek az eladók BTC piacán, ami a Bitcoin árfolyam csökkenését jelentette a hét elején. 11 ezer dolláron ellenállásba ütköztünk, ami 10 ezer dollár felé repítte az árfolyamot. A két érték közötti tartományban haladunk tehát tovább, a mai elemzésünkben megnézzük mik a kiltásáok a továbbiakban.   

 

Széles tartományban mozog a Bitcoin árfolyam

Rövidebb távú nézeten, 4 órán fogjuk vizsgálni a történéseket, USDT ellenében. Négy fontos pillárre húzhatjuk rá az elemzést.

 1. 11 ezres ellenállás
 2. 10 ezres támasz
 3. Váll fej alakzat nyakvonal
 4. Dupla alj nyakvonal

Viszonylag széles ártartományban mozog tehát a Bitcoin árfolyam. Jó 10%-os rést játszik be 10 és 11 ezer dollár között. A 10 ezres támaszról történő pattanás korábbról, elengedhetetlen volt. Fontos támasz a lélekteni 10 ezres zóna, így az innen történő pattanás pozitívumként fogható fel. Dupla alj szerű alakzattal fordultunk ebből a zónából, hosszú cikázás után. 11 ezren azoban ismét ellenállásba futottunk, és nem olyan meglepő módón ismét csökkenésbe kezdett a BTC ármozgás. TA szempontból a 11 ezren történt fordulás egy kijátszófott váll fej alakzat eredménye volt. 

Bitcoin árfolyam 1h Bitcoin árfolyam 1h

Jelenleg a korábbi dupla alj alakzattal kialakított ellenállást teszteljük vissza támaszként, ahonnan kinéz némi pattanás fölfelé. Nem feltétlenül örülhetnek sokáig azonban a vásárlók. A tegnapi napon érvényesül váll fej alakzat nyakvonala ellenállásként szerepel a Bitcoin árfolyam előtt. Itt ismét érvénybe léphet az eladók akarata, hogy újból lefelé bólintson a mozgás.
Összességében azt is várom, hogy újból a 10 ezres zóna alját tesztelje a mozgás. Fontos támaszról beszélünk, így normális, hogy többször teszteli esés alatt az árfolyam. Azt természetesen nem tudjuk megmondani mihez kezd itt BTC, tudunk-e pattanni inne, vagy irány lejjebb. Annyi biztos, hogy kockázatos most a vásárlás, ugyanis rövid távon az eladók vannak előnyben.

 

Mi történik az alt piacon?

Az altok mozgás igencsak ki van téve a Bitcoin árfolyam ingadozásának. Egyelőre érződik az altcoinok piacán, hogy nem stabilizálódott BTC esetében a 10 ezres támasz.

Az altok emelkedő trendjéhez stabil BTC-re van szükség. Félreértés ne essék, nem arról van szó, hogy nagyon gyengén teljesítene a Bitcoin, csupán az atcoinok nagyon érzékenyek a mozgására. A 12 ezer dollár óta tartó Bitcoin konszolidáció beüt az alt piacnak, és a legtöbbjük eséseket produkál BTC pár ellenében.

Egyelőre tehát altok esetében sincs nyoma annak, hogy életre kelne a vásárlóerő. Rajtuk tartani a szemünket nem árt, bár a fókusz inkább BTC-re esik. A következőkben a cél, hogy megerősítse a Bitcoin mozgás a 10 ezres támaszt. Ezzel stabilizálódhat az árfolyam, ami pozitívan hathat ismét az alt piacra.

[buzzsprout episode='4950683' player='true']

 

További ajánlott cikkeink:

 1. Mi a Bitcoin, blockchain technológia vagy a kriptovaluta kereskedés?
 2. Eljött a nap, amikor az olaj ára olcsóbb lett, mint a vízé
 3. Starbucks és McDonalds teszteli a kínai digitális yüant
 4. Komoly módosítások a Facebook Libra kriptovalutájánál
 5. Blockchain technológia, már a Telsa és a BMW is használja
 6. A Huawei fogja segíteni a kínai blockchain adoptációt
 7. CryptoFalka kriptovaluta kereskedés kisokos

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.70% $64,130.37
Ethereum ETH 0.11% $3,420.27
BNB BNB -0.05% $571.45
Solana SOL 1.96% $160.86
XRP XRP -8.73% $0.5568
Dogecoin DOGE -2.03% $0.1201
Cardano ADA -3.25% $0.4242
Litecoin LTC -0.64% $71.46
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!