Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Berobbanntak a Bitcoin ATM-ek Latin-Amerikában

Berobbanntak a Bitcoin ATM-ek Latin-Amerikában

Latin-Amerika viszonylag gyerekcipőben jár a kriptovaluták bevezetésében, viszont Bitcoin ATM-ek területén gyorsan haladnak a felzárkózásban!

 

Kilőtt Kolumbia Bitcoin ATM-jeinek a száma

Mostanra Kolumbia rendelkezik a legtöbb Bitcoin ATM-mel Latin-Amerikában. A CoinATMRadar jelentése szerint az ország fővárosában 34, Medillínben 11, majd Bucamarangában és Caliban 4-4 ATM-et találunk. Ez mellett pedig az országban 6 másik település rendelkezik legalább 1 Bitcoin ATM-mel.

Idáig Venezuela és Argentína voltak a legtöbbet vitatott kriptovaluta kereskedő pontok Latin-Amerikában a területi adoptáció tekintetében, köszönhetően az országokban végbemenő gazdasági és politikai zűrzavarnak. Kolumbia eközben fontos lépéseket tett a kriptovaluta kereskedelem szabályozásában, miután sikeresen haladt a szeptemberi teszt időszak. További teszteléseket végeznek egy frissen létesített tesztkörnyezetben az év további részében.

Szeptemberben Kolumbia Infokommunikációs Minisztériuma megjelentetett egy tervezetet, melyben arra kérik az állami szektort, hogy kezdjék meg a blockchain technológiák alkalmazását, beleértve a kriptovalutákkal történő fizetést.

Az augusztusi Statista által közzétett adatok is megerősítik, hogy a latin-amerikai területek jó úton haladnak a kriptovaluták bevezetésében. Az utóbbi időben Brazíliának, Argentínának, Kolumbiának, Mexikónak és Chilenek sikerült kriptovaluta ATM-jeik számát megduplázniuk.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2019/2020; Cryptofalka
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás
Mi az a blokklánc validátor? Ismertető

A validátorok kulcsfontosságú elemei a blokkláncnak: felelősek az új blokkok hozzáadásáért és az elfogadásra váró tranzakciók ellenőrzéséért.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 4.41% $57,061.8
Ethereum ETH 2.00% $3,243.52
BNB BNB -1.78% $395
Solana SOL -1.53% $108.64
XRP XRP 6.96% $0.5894
Cardano ADA 0.86% $0.627
Dogecoin DOGE 8.99% $0.09748
Litecoin LTC 2.59% $74.03
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!