Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Blokklánc és a mesterséges intelligencia fúziója az egészségügyben

Blokklánc és a mesterséges intelligencia fúziója az egészségügyben

A blokklánc technológia az egészségügyben is megvetette a lábát, a mesterséges intelligenciával ötvözve pedig nagyban segítheti egészségünket.

 

Az adatközpontú egészségügyről röviden

2014-ben Alex Zhavoronkov, és cége, az Insilico Medicine elkezdte kutatni a várható élletartam  meghosszabításánák lehetőségeit. A vállalat egy egyszerű, de radikális feltevést vizsgált: az AI (mesterséges intelligencia) felhasználásával felgyorsítja a gyógyszerek felfedezését és fejlesztését. Ezzel mintegy forradalmasítaná az egészségügyet. Abban az időben az AI használata még kezdeti szakaszában volt. Mind a köztudatban, mind az orvostudományban.

Az ezt követő hét évben az AI felhasználta az egészségügyi szektor. Ezzel kutatás és fejlesztés teljes átalakítását tette lehetővé. Gyorsabban elérhető felfedezések és új terápiák kifejlesztése abból a hihetetlen mennyiségű adatból származik, amit a mesterséges intelligencia kezelni bír. Ezáltal egy adott helyzetben elérhető legjobb gyógymódhoz könnyebben juthatnak el a tudósok. Több tucat új gyógyszeripai szereplő óriási lehetőséget lát már az AI adatközpontú felhasználásában.

Az adatközpontú egészségügyi ellátás a blokklánc segítségével Forráshttps://blog.radware.com/security/ddosattacks/2019/08/healthcare-is-in-cybercriminals-crosshairs/

Amikor szóba kerül az adatvédelem és a biztonsági akkor, Alex és az Insilico Medicine csapata hamarosan felfedezték a blokklánc technológiát. A blokklánc bejegyzéseinek megváltoztathatatlansága és az a lehetőség, hogy több decentralizált csomópont biztosítson megoldást kínált a páciensadatokkal kapcsolatos összetett problémákra.

Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

 

A blokklánc alapú egészségügy születése

Megvolt hát a technológia amit kerestek, de szükségük volt egy partnerre, hogy velük együtt felépítsenek egy rendszert. Az Insilico közös vállalatot alapított a vezető európai blokklánc céggel, a Bitfury-vel (ami a kontinens egyik legnagyobb feltörekvő technológiai vállalata). A két partner egy új céget indított Longenesis néven. A Longenesis célja egyértelmű volt: olyan adatközpontú egészségügyi ökoszisztéma létrehozása a blokkláncon, amely figyelembe vette az egészségügyi adatok kezelésének kényes követelményeit. Valamint a biotechnológiai kutatások alkalmazási igényeit egyaránt.

Az adatközpontú egészségügyi ellátás a blokklánc segítségével Forráshttps://tss-yonder.com/intuitive-apps-that-improve-healthcare/

A Longenesis egy blokklánc-alapú környezetet tervezett az egészségügyi / biotechnológiai iparág érdekelt felei számára. Beleértve a betegszervezeteket, az orvosbiológiai kutatócsoportokat, valamint a kutatási partnereket és szponzorokat is. A Longenesis által kínált megoldás szépsége abban rejlik, hogy mindig van bejegyzés a páciensek beleegyezésről. Ha a betegek beleegyeznek abba, hogy adataikat bármilyen célra megosztják, akkor az engedélyük megváltoztathatatlan bizonyíték marad a blokkláncon.

 

Blokklánc és a mesterséges intelligencia

A blokklánc technológia nélkül a mesterséges intelligenciából hiányoznak az etikus forrásból származó és védett adatok. Ezek ahhoz szükségesek, hogy új megoldásokat találjanak az MI segítségével. Mesterséges intelligencia nélkül a blokklánccal védett hatalmas mennyiségű adat továbbra is biztonságos, de használhatatlan lenne a kutatáshoz. A fejlődés az adatközpontú egészségügyi ellátásban akkor történik, ha ezek az újítások együttműködnek. Pont úgy ahogy az elmúlt évtizedek népegészségügyi kezdeményezései is sikeresek voltak a világháló megjelenésének köszönhetően. A cég számára prioritás az, hogy ezeket a technológiákat teljesebben piacra vigyék és, hogy a várható élettartam növelését célzó ellátás mindenki számára elérhető legyen.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -3.15% $67,340.45
Ethereum ETH -3.37% $3,698.33
BNB BNB -2.05% $595.14
Solana SOL -4.71% $165.45
XRP XRP 0.26% $0.5264
Dogecoin DOGE -2.85% $0.1606
Cardano ADA -3.48% $0.4616
Litecoin LTC 0.36% $85.98
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!