Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A brit Barclays bank kriptocégbe fektet

A brit Barclays bank kriptocégbe fektet

A vezető brit bank állítólag dollármilliókat fektet be a Copper kriptocégbe, a következő napokban zárul a finanszírozás.

 

A Barclays csatlakozik a blokklánc világához

Az Egyesült Királyság egyik legnagyobb bankintézete – a Barclays – a Sky News szerint a Copper legutóbbi finanszírozási körének egyik befektetője, és részesedést vásárol a cégben. A finanszírozás állítólag a következő napokban fejeződik be. A kezdeményezés meglepetésnek tekinthető, mivel a globális kriptovaluta szektor jelentős hanyatlásban van, miközben számos brit hatóság (főleg az ország központi bankja) túlnyomórészt az eszközosztály ellen van.
 
Barclays | Cryptofalka Forrás: fintechfutures.com
 
A 2018-ban alapított, londoni székhelyű Copper kriptocég infrastrukturális és közvetítői szolgáltatásokat nyújt kriptovaluta befektetők számára. Érdemes megjegyezni, hogy vezető tanácsadója Philip Hammond, aki 2016 és 2019 között pénzügyminiszter volt.
 
A Barclays Copper-be történő befektetése akkor történik, amikor a világ számos kriptocége elbocsátja alkalmazottait, vagy súlyos fennakadást jelent be működésében. Ezek közé tartozik a Three Arrows Capital, a Celsius, a Vauld, a CryptoCom, a Gemini és még sok más. Ezekkel a szervezetekkel ellentétben a Coppernek nem áll szándékában változtatni az üzletpolitikáján. A cég azt tervezi, hogy Svájcban is létrehoz egy központot, ugyanis a brit szabályozás nem tekinthető kriptobarát környezetnek.
 
Nexo kriptovaluta váltó

 

 

Válság a politikában és a kripto szektorban is

Míg a Bank of England, és különösen annak kormányzója, Andrew Bailey, számos alkalommal negatívan nyilatkozott a kriptovalutákkal kapcsolatban, egyéb politikusok és törvényhozók másként vélekednek.
 
Kriptopiac | Cryptofalka Forrás: finance-monthly.com
 
A múlt hónapban Chris Philp digitális miniszter felfedte, hogy Boris Johnson miniszterelnök kormánya azt tervezi, hogy Nagy-Britanniát globális kriptovaluta központtá alakítja. Arra azonban figyelmeztetett, hogy egy ilyen lépést úgy kell végrehajtani, hogy az védje a fogyasztókat, és korlátozza a digitális eszközök bűnözésben való alkalmazását.
 
Két héttel ezelőtt azonban Johnson miniszterelnök lemondott posztjáról, miután számos botrány és vád érte, miszerint kormánya szégyenteljes hozzáállást tanúsított a COVID-19 világjárvány idején.
 
 
 
 
A jó hír a kriptovaluta szektor és a kriptocégek számára, hogy Rishi Sunak (a pénzügyminiszter, aki szintén lemondott) van a legnagyobb esélye arra, hogy Nagy-Britannia új politikai vezetője legyen. Nem sokkal ezelőtt felvázolta a kormány azon szándékát, hogy az országot „globális kriptoeszköz-központtá” tegye.
„Látni akarjuk a holnap vállalkozásait és az általuk teremtett munkahelyeket itt az Egyesült Királyságban” – összegezte.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.90% $64,205.37
Ethereum ETH -0.18% $3,424.05
BNB BNB -0.32% $572.4
Solana SOL 1.44% $161.75
XRP XRP -5.56% $0.5555
Dogecoin DOGE -2.02% $0.1201
Cardano ADA -3.35% $0.4245
Litecoin LTC -0.94% $71.34
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!