Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A britek 13%-a kriptovaluta befektető, derítette ki a Gemini

A britek 13%-a kriptovaluta befektető, derítette ki a Gemini

A Gemini kriptovaluta tőzsde felmérése alapján, a brit befektetők nem felelnek meg a sztereotípiáknak. Az új felmérés szerint az átlagos brit kripto befektető házas, középkorú és valószínűleg van gyermeke.

 

A Gemini tőzsdéje szerint terjed a kriptovaluta vásárlási láz

Nem csak az amerikaiaknál dúl a kriptovaluta vásárlási láz. A Gemini kriptotőzsde egy felmérés útján derítette ki, hogy a 68 milliós lélekszámú Nagy Britannia több mint 13,5%-a kriptovaluta befektető. A tőzsde szerint, a számok 152%-kal meghaladták a korábbi hasonló felmérések eredményeit. Egy 2019-ben készült jelentés szerint, akkoriban a lakosság csupán 6%-a fektetett kriptovalutákba.

A felmérések eredményei azt mutatják, hogy a régóta fennálló sztereotípiák megdőlni látszanak. Korábban úgy tartották, hogy az átlagos befektetők akik kriptovalutákba fektetnek azok általában fiatal, egyedülálló, gyermektelen férfiak. Ezzel szemben az derült ki, hogy az átlagos befektető házas, középkorú, valószínűleg van gyermeke. A nemek aránya is sokkal jobban megoszlott mint korábban. A legfontosabb megállapítások között szerepelt, hogy az Egyesült Királyságban minden korábbinál több nő fekteti be megtakarításainak egy részét kriptográfiai eszközökbe.  A nők a jelenlegi brit kriptovaluta befektetők 46,6%-át teszik ki. 

Britek keresete I Cryptofalka Forrás: https://decrypt.co/

 

Főként a fiatal generációk vállalják a rizikót a magas profit érdekében

A tanulmányból az is kiderül, hogy a korábbi és a jelenlegi befektetők közül több mint 91,8% 100.000 font alatti háztartási jövedelmet könyvelhet el. Korábbi statisztikai adatok szerint, a britek 95%-a ennél kevesebbet keres.

Az életkort tekintve korábban, nem meglepő módon, a fiatalok és a fiatal felnőttek vezették a listát a magasabb jövedelmük miatt. Mivel viszonylag magasabb jövedelemmel rendelkeztek ezért nagyobb kockázatot is tudtak vállalni mint az idősebb generáció. Korábban a brit befektetők több mint 60,6%-a 34 év alatti volt. 

Britek tech adaptációja I Cryptofalka Forrás: https://decrypt.co/

Egy másik nem meglepő megállapítás az, hogy az átlagos kriptográfiai befektető valószínűleg más technológiákat is adoptált, nem csak a kriptovalutákat. Az összes kriptovalutába fektető befektető több mint fele már belemerült az intelligens alkalmazásokba, otthoni biztonsági rendszerekbe és más intelligens otthoni technológiákba. Aki nem fektetett kriptográf eszközökbe az kevésbé valószínű, hogy bármelyik újabb technológiát magáénak tudhatja. 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

A befektetők nem tervezik, hogy a közeljövőben szüneteltessék vagy megszüntessék befektetéseiket. A Gemini elárulta azt is, hogy ezen befektetők inkább növelnék a kitettségüket az elkövetkezendő években. Közel fele arányban, 47,8% tervez többet befektetni, szemben a teljes válaszadók egyharmadával. 

Blair Halliday, a Gemini brit vezetője elmondta, hogy szabályozottabb és biztonságosabb platformok váltak elérhetővé, melyek kereskedésre és befektetésre szolgálnak. 

A kriptográfia még soha nem volt ennyire elérhető. Arra számítsunk, hogy nem csak a kripto eszközök elérhetősége de a befektetni kívánt egyének száma is tovább bővül. - mondta Halliday.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2019/2020; Cryptofalka
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.97% $61,566.72
Ethereum ETH -1.36% $3,028.2
BNB BNB -0.17% $535.69
Solana SOL 1.51% $135.92
XRP XRP 1.19% $0.4996
Dogecoin DOGE -2.31% $0.1504
Cardano ADA -0.34% $0.4516
Litecoin LTC 1.14% $79.99
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!