Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A britek kripto technológiai központtá válnának

A britek kripto technológiai központtá válnának

A kripto-párti elköteleződés jegyében az Egyesült Királyság pénzügyminisztere egy NFT létrehozására is felkérte a Királyi Pénzverdét.

 

Az Egyesült Királyság kripto-központtá válna

Az Egyesült Királyság bejelentette, hogy „globális kriptoeszköz-technológiai központtá” kíván válni.
 
UK kripto I Cryptofalka Forrás: pymnts.com
„Az a célom, hogy az Egyesült Királyságot a kriptoeszköz-technológia globális központjává tegyük, és a felvázolt intézkedések biztosítják, hogy a cégek be tudjanak fektetni, újítsanak és terjeszkedjenek ebben az országban.” – mondta Rishi Sunak, az Egyesült Királyság pénzügyminisztere.
Ezek a lépések magukban foglalják a stabil érmék szabályozását, hogy „az Egyesült Királyságban elismert fizetési módként használják őket”. További intézkedések közé tartozik, hogy a kormány együttműködik az Egyesült Királyság érméit előállító Királyi Pénzverdével, hogy létrehozzanak egy NFT-t, amely a kormány által tervezett „előretekintő megközelítés emblémája” lesz.

[embed]https://twitter.com/hmtreasury/status/1510971092072079360[/embed]

Ezen túlmenően a kormány azt tervezi, hogy olyan pénzügyi feltételeket teremt, amely segíti a cégeket az iparág innovációjában. A Financial Conduct Authority (Pénzügyi Hatóság, FCA) vezeti majd a tevékenységet együttműködve az Egyesült Királyság érméit előállító Királyi Pénzverdével. 
„Szeretnénk látni a holnap vállalkozásait – és az általuk teremtett munkahelyeket – itt az Egyesült Királyságban, és a hatékony szabályozással megadhatjuk nekik a hosszú távú gondolkodáshoz és befektetéshez szükséges önbizalmat” – nyilatkozta Sunak.
Nexo kriptovaluta váltó

 

 

Digitális valuták a brit pénzügyi rendszerben

A brit kormány közleménye felvázolta a stabilcoinok potenciális lehetőségeit, kifejtve, hogy megfelelő szabályozással „hatékonyabb” fizetési eszközöket biztosíthatnak a fogyasztók számára.
 
Kriptofizetés I Cryptofalka Forrás: Finextra Research
„A technológiában rejlő lehetőségek felismerésével és a szabályozással a kormány biztosíthatja a pénzügyi stabilitást és a magas normákat, hogy ezek az új technológiák végső soron megbízhatóan és biztonságosan használhatók legyenek” – áll a kormány sajtóközleményében.
Az Egyesült Királyság kormánya a blokklánc technológiát és annak szélesebb körű brit pénzügyi piacokon való alkalmazását is felül kívánja vizsgálni. Ez a technológia – áll a kormány sajtóközleményében – „potenciálisan nagyobb hatékonyságot, átláthatóságot és rugalmasságot” biztosíthat a pénzügyi piacon.

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Nexo kriptovaluta valto 100 dollár

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.36% $67,113.55
Ethereum ETH 0.69% $3,119.59
BNB BNB -0.19% $579.71
Solana SOL 0.94% $174.3
XRP XRP -0.26% $0.522
Dogecoin DOGE 0.16% $0.1548
Cardano ADA -0.51% $0.4805
Litecoin LTC 0.32% $84.13
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!