Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Ciprus a VeChain blokkláncával dokumentálja a COVID oltásokat

Ciprus a VeChain blokkláncával dokumentálja a COVID oltásokat

Ciprus legnagyobb kórháza a VeChain blokklánca segítségével tárolja a Covid oltottsági igazolásokat. Újabb hasznos blokklánc felhasználás 💪

Azt már egy ideje lehet sejteni, hogy a blokklánc technológia az egészségügyben is forradalmasítani fog néhány olyan alapvető funkciót, amely az alapellátáshoz szükséges. A blokklánc technológiával most egy olyan problémát oldanak meg, ami skálázhatósági, biztonsági és etikai kérdéseket is érint. A blokkláncnak hála pedig az adatok biztonságosan és transzparensen tárolhatóak

 

Adatok transzparens tárolása és nyomonkövetése a VeChain segítségével

A Vechain az Ethereum blokklánc egyik hard forkja, egy olyan vállalati blokklánc-megoldás, amelynek célja az elszámoltathatóság és a nyomonkövethetőség. A protokoll központi blokklánca a Thor, a tranzakciókhoz, számlavezetéshez létrehozott blokklánc. 

A 2018-ban elindított VeChain lehetővé teszi egy termék életciklusának biztonságos kezelését azáltal, hogy az ellátási láncra összpontosít. A projektet a kínai kormány különféle szintjei támogatták, és partnerséget alakított ki többek között a Walmart, a BMW és az LVMH társaságokkal is. Tehát a termelésben már nem újkeletű a VeChain ellátási láncokban történő használata.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

Minden lehetséges felhasználás mellett a VeChain külön kijelentette, hogy az egészségügy iparágat a blokklánc technológia nagyban tudja segíteni és egyes területeit forradalmasítani tudja. Az ellátás javítását, a teszt eredmények gyorsabb, pontosabb küldését, a terápiás, diagnosztikai szolgáltatások megváltoztatását, valamint a felek közötti információcsere fejlődését segítheti elő. A blokklánc egészségügyben történő felhasználásáról itt olvashatsz még ➡️ A blokklánc alkalmazásának lehetőségei az egészségügyben

 

A VeChain segít Ciprusnak a Covid oltások dokumentációjában

Ciprus talán a világ egyik legjobb választása tech és gazdasági szempontok alapján. Itt kezdték el elsőként alkalmazni a Covid beoltottság nyilvántartást blokkláncon. A ciprusi kórházban hétfőn megkapta az első 100 adag oltást a személyzet. 

A beoltottak kaptak egy digitális értesítést az oltásról az E-HCert App-on keresztül. Vagyis a VeChain Thor blokkláncán alapuló hálózat segítségével. 

A digitális tanúsítványok egy újabb lépés az egészségügyi ágazat digitális átalakulása felé, a VeChain Thor blokklánc révén.

- közölte a ciprusi kórház. 

A VeChain egy nyilatkozatot tett közzé, melyben leszögezi, hogy technológiai biztosítékot nyújt a kormányoknak és az egyéneknek is, hogy a teszt eredményeik érvényesek és transzparensek.

[embed]https://twitter.com/vechainofficial/status/1346277526767767552[/embed]

Az cég szerint E-HCert App 3 hónapos tesztidőszakában, 2020 júniusa és 2020 augusztusa között, több mint 8 ezer ember rögzítette Covid státuszát. 2020 decemberében bejelentették, hogy egy másik ciprusi intézmény, az Aretaeio kórház is integrálta a "digitális laboratóriumi tárcát". 

A hírre természetesen a VeChain coinja a VET, máris emelkedésnek indult. Múlt héten 56%-ot emelkedett és jelenleg is araszol felé. A CoinmarketCap szerint, már a 20. kriptovaluta piaci kapitalizáció szerint, ami jelenleg majdnem 2 milliárd dollár. 

Ha szeretnéd nyomonkövetni a VET árfolyamát, akkor azt ide kattintva megteheted!

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2019/2020; Cryptofalka
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -3.36% $63,297.28
Ethereum ETH -1.51% $3,118.06
BNB BNB -1.45% $556.58
Solana SOL -6.98% $139.05
XRP XRP -1.25% $0.4956
Dogecoin DOGE -1.62% $0.16
Cardano ADA -2.08% $0.458
Litecoin LTC -1.99% $78.16
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!