Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Counter-Strike tournament indul kriptovalutás fogadással

Counter-Strike tournament indul kriptovalutás fogadással

A népszerű lövöldözős játék, a Counter-Strike egy különleges tournamentjében kriptovalutával fognak tudni fogadni a nézők a mérkőzések kimenetelére. 🎮

 

E-sport szupersztárok versenyeznek egy különleges Counter-Strike tournamentben

A Verasity fogja szponzorálni azt a mérkőzéssorozatot, ahol a Counter-Strike mérkőzések kimenetelére tudnak majd digitális valutákkal fogadni a nézők. A Verasity főként videók, játékok és elektronikus szórakoztató tartalmakra specializálódott projekt, mely VRA tokenekkel jutalmazza felhasználóit. 

A versenyen Nathan Schmitt (NBK) és Ázsia egyik legjobb játékosa, Kevin Susanto (Xccurate) is fel fog lépni. A Verasity hosszútávú megállapodást írt alá a játékosok ügynökeivel, illetve a társaság a szerencsejáték engedélyek megszerzéséért is folyamatában is van már.

Xccurate Counter-Strike I Cryptofalka Forrás: https://egamersworld.com/counterstrike/news/btrg-xccurate-VJD_60wzv

 

A Basic Attention Token babérjaira hajt a Verasity

A Verasity és a Counter-Strike tournament ötlete hasonlóan hangzik, mint a Brave böngészőjének "Basic Attention Tokenje". Viszont a Verasity CEO-ja, RJ Mark Hain szerint a VRA token több előnnyel is rendelkezik a piacvezető BAT-el szemben. Ugyanis a feltörekvő új projektnél a bevétel 100%-a a tartalomkészítők zsebében marad.

A BAT egy olyan token, mely az Ethereum láncán fut és a hirdetők, felhasználók és a publikálók között cserélődik. A token felhasználható hirdetésekre és "figyelem központú" szolgáltatásokra a BAT platformon. A hirdetők BAT-ban tudnak fizetni, míg a felhasználók, akik aktívan hirdetéseket néznek szintén minimális BAT tokenben részesülnek. A rendszer célja, hogy megszűntesse a közvetítőket, azok extra díjait, valamint a visszaéléseket.

A Verasity projektje hatalmas potenciált lát az e-sportban és a COVID-19 utáni digitális online médiában. A jelenlegi Counter-Strike tounrament csupán a kezdet, a későbbiekben szeretnék kiterjeszteni tartalmaikat akár a foci vagy a kosárlabda és egyéb E-sportok világára is. 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Mi a Bitcoin, blockchain technológia vagy a kriptovaluta kereskedés?
  2. Eljött a nap, amikor az olaj ára olcsóbb lett, mint a vízé
  3. Starbucks és McDonalds teszteli a kínai digitális yüant
  4. Komoly módosítások a Facebook Libra kriptovalutájánál
  5. Blockchain technológia, már a Telsa és a BMW is használja
  6. A Huawei fogja segíteni a kínai blockchain adoptációt
  7. CryptoFalka kriptovaluta kereskedés kisokos

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.66% $66,632.55
Ethereum ETH 1.50% $3,619.34
BNB BNB 0.30% $609.87
Solana SOL 3.77% $150.82
XRP XRP -0.48% $0.4885
Dogecoin DOGE 0.15% $0.1368
Cardano ADA 0.60% $0.4162
Litecoin LTC -0.43% $78.86
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!