Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
750 millió dollárra bővítette a Crypto.com a biztosítási keretét

750 millió dollárra bővítette a Crypto.com a biztosítási keretét

A Crypto.com kibővítette biztosítási kötvényét, ezzel további védelmet nyújt a platform tízmillió felhasználója számára.

 

Biztonságosabbá vált a Crypto.com platform

Az új biztosítási politika szeptember 6-ától aktív. Az Arch Underwriting, a Lloyd’s Syndicate részlege támogatja az új biztosítási politikát. Az új kötvény közvetlen és közvetett letétkezelést is magában foglalja. Ez azt jelenti, hogy a Crypto.com Ledger Vault -on tárolt hidegtárcáira is  vonatkozik.

https://twitter.com/cryptocom/status/1439907192983990279

A Crypto.com által kötött biztosítás az egyik legnagyobb a kriptovaluta iparban. Mint ilyen, meghaladja a BitGo digitális letétkezelője által az év elején vásárolt több mint 700 millió dolláros fedezetet. Egyre több digitális eszköztársaság bővíti ki biztosítási fedezetét, hogy megvédjék digitális értékeiket a fizikai sérülésektől, és ami talán még ennél is fontosabb, a harmadik féltől származó lopásoktól.
 
Ezek a fogyasztóvédelmi normák egyre fontosabbak, mivel a mainstream befektetők és az intézményi alapok egyre inkább a kriptovaluták felé fordulnak. A teljes kriptovalutapiac értéke jelenleg több mint 2200 milliárd dollár, és az év elején elérte a 2500 milliárd dollárt. Tizenkét hónappal ezelőtt a kriptoeszközök együttes értéke nagyjából még csak 350 milliárd dollár volt. Tehát az ipar rohamosan bővül.
 
Kriptovaluta befektetés I Cryptofalka Forrás: https://blockchain.news/
 
A fedezeti alapok, a vagyonkezelők és a vállalatok a piac bővítésének kulcsszereplőivé váltak. Pénzügyi tanácsadók is szeretnének jobban az ipar részesei lenni, ami karrier szempontjából igen kockázatos. A digitális eszközök biztosítása végett ezen piaci szereplők színrelépése sokkal biztonságosabb lesz. Az olyan mobil befektetési alkalmazások sikere, mint a Crypto.com, arra is utal, hogy a lakossági befektetők rendkívül aktívak az ökoszisztémában.
 
A nagy, intézményi szereplők jelenléte ellenére a infrastruktúra továbbra is hajlamos a koordinált támadásokra, különösen a DeFi -n belül, amint azt a 600 millió dolláros Poly Network augusztusi támadása is bizonyítja. A lopások ellen pénzbeli védelmet nyújtó biztosítások jelentősége valószínűleg növekszik, mivel egyre több szolgáltató hangsúlyozza a biztonságot és az adatvédelmi előírásokat.

Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.75% $64,112.94
Ethereum ETH 0.07% $3,418.73
BNB BNB 0.19% $571.33
Solana SOL 2.14% $161.06
XRP XRP -5.77% $0.5517
Dogecoin DOGE -1.70% $0.1197
Cardano ADA -2.76% $0.4233
Litecoin LTC -0.78% $71.21
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!