Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Crypto.com elindította a saját blokkláncát

A Crypto.com elindította a saját blokkláncát

A Crypto.com tokene, a CRO, eddig az ethereumon futott, mostantól saját hálózattal rendelkezik, aminek célja a fizetések, NFT és a DeFi implementálása. A blokkláncuk publikus és nyílt forráskódú.

 

Crypto.com Mainnet indulása

A Crypto.com kriptovaluta tőzsde március 25-én egy teljesen decentralizált, nyílt forráskódú nyilvános blokkláncot indított el, a Crypto.org Chain-t. A tőzsde bejelentette, hogy több mint két év kutatás és fejlesztés, valamint két teszthálózat és egy hónapos mainnet "dry-run"-nak nevezett teszt után elindítja a Crypto.org nyilvános blokkláncot. A blokklánc natív tokenje a Crypto.org Coin (CRO) lesz.

A mainnet indítása előtt, februárban, a Crypto.org több mint 70 milliárd CRO-t, nagyjából 10 milliárd dollárt - égetett el. A készlet 70%-ának elégetésével, a forgalomban lévő CRO tokenek aránya 80%-ra fog emelkedni a 2021 februári 24%-ról. A Crypto.com célja a tokenek elégetésével, hogy teljesen decentralizálja saját blokkláncát, írják a blogbejegyzésükben. Az új lánc a megjelenéskor már több, mint 7000 tranzakciót dolgozott fel, amely a Crypto.com szerint fizetésekre, DeFi-re és NFT-kre irányult és a jövőben is ezeket a területeket célozzák meg.

cro-token-burn

Forrás: blog.crypto.com

"A decentralizáció számít" - mondta a Crypto.com vezérigazgatója, Kris Marszalek. „A mai lehetőségek rosszak. A felhasználók két lehetőség előtt állnak: olyan blokklánc hálózatot használnak, ami túlterhelt, emiatt magasak a tranzakciós díjak és lassúak a tranzakciók, cserébe valóban decentralizált a hálózat. Illetve használhatják a gyors és olcsó, de teljesen központosított/centralizált hálózatot.”

A Crypto.com már több, mint 10 millió felhasználóval rendelkezik, ami óriási szám a kriptovaluták piacán. A kriptotőzsde legújabb platformján NFT-kkel (Non Fungible Token) is találkozhatunk, amik kizárólag művészektől származnak. Ezen kívül a cég nemrég csatlakozott a Visa hálózathoz, hogy népszerűsítse hitelkártyáját és bővítse felhasználóinak számát.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

Borítókép forrása: medium.com

Forrás: cointelegraph.com

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.52% $64,681.6
Ethereum ETH 1.65% $3,150.05
BNB BNB 1.85% $570.92
Solana SOL 4.37% $150.74
XRP XRP 3.97% $0.5284
Dogecoin DOGE 5.06% $0.1624
Cardano ADA 7.04% $0.5058
Litecoin LTC 4.82% $85.34
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!