Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Dubaiba menekíthetik a pénzüket az oroszok

Dubaiba menekíthetik a pénzüket az oroszok

A kriptovaluták decentralizáltságuk miatt teret engednek relatív nagy összegek szabad mozgatására. Az oroszok pedig élnek a lehetőséggel.

 

Irány az Egyesült Arab Emírségek

Az oroszok az Egyesült Arab Emírségek (EAE) kriptoplatformjai felé igyekeznek. Azért teszik ezt, hogy megmentsék vagyonukat. A Reuters hírügynökség szerint dollármilliárdok befagyasztását kérték a dubai kriptovalutákkal foglalkozó cégektől. Hasonlóképpen, néhányan ingatlant akarnak vásárolni az Egyesült Arab Emírségekben, amíg mások vagyonukat fiat pénzre akarják váltani és az Egyesült Arab Emírségek területén "elrejteni". 

Dubaiba menekíthetik a pénzüket az oroszok Forrás:kriptoakademia.com

 

Szintén a Reuters hírügynökség közléséből derül ki, hogy sokan svájci bankokat kérnek fel a "közvetítésre". A svájci piac felügyelőszerve nem kommentálta a kripto tranzakciók növekvő mennyiségére vonatkozó híreket.

A digitális eszközökre ugyanazok a szankciók vonatkoznak, mint az orosz felhasználók és magánszemélyek hagyományos bújtatott vagyonára. Ezért a szankcionált személyek pénzeszközeit be kell fagyasztani Svájcban. Közölte az ország Gazdasági Minisztériuma (SECO).

 

Magyarország legnagyobb NFT közössége csatlakozás

 

Dubai lehet a kulcs az oroszoknak

Dubaj, növekvő kriptopiac. Továbbá nem hajlandóak sem Moszkva, sem a nyugati szövetségesek vagy Ukrajna oldalára állni, ami utat nyitott az oroszok számára, hogy odamentsék az értékeiket. Egy neve elhallgatását kérő neves ingatlanbróker, aki kriptovalutákon keresztül is segít az embereknek kényelmesen vásárolni, azt mondta:

"Láttunk már sok oroszt, sőt fehéroroszt Dubaiba jönni. Nem csak ők jönnek, hanem hozzák a vagyonukat is. Hoznak amit csak tudnak a lehető legnagyobb titokban."

Az Egyesült Arab Emírségekben az utóbbi időben egyre többen vásároltak ingatlant Dubaiban. Jellemzően kriptovalutát használtak, hogy biztonságosan kijuttassák pénzüket egyes országokból.

Dubaiba menekíthetik a pénzüket az oroszok Forrás:elegantgates.com

 

A kriptotőzsdék világszerte blokkolják azokat az orosz számlákat, amelyeket Nyugat szankcionált az orosz-ukrán konfliktus miatt. Oroszország ezt „különleges műveletnek” nevezte el.

 

Összefoglalva

Hasonlóképpen, a világ legnagyobb kriptotőzsdéi, mint például a Binance és a Coinabase, úgy döntöttek, hogy meglépik a szankciókat, azért hogy az oroszok ne menekülhessenek tömegesen a kriptovalutákba. Ennek ellenére bizonyos kriptovaluták nagyfokú anonimitást kínálnak a felhasználóknak. Ezért az európai államok, például Észtország és Németország szigorúbb felügyeletet kértek a múlt héten, hogy feltárjanak más kiskapukat, hogy megakadályozzák a szankciók elkerülését.

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.39% $61,810.4
Ethereum ETH -0.68% $3,037.49
BNB BNB 0.56% $538.2
Solana SOL 2.88% $137.29
XRP XRP 1.67% $0.4999
Dogecoin DOGE -1.43% $0.151
Cardano ADA 0.41% $0.4537
Litecoin LTC 1.68% $80.24
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!