Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Elindult a Bullz, a TikTok kriptovaluta verziója

Elindult a Bullz, a TikTok kriptovaluta verziója

A kriptoiparban jelenleg tapasztalt példátlan érdeklődés miatt sok új projekt a blokklánc felé fordul, és megpróbál új közönséget vonzani.

A közösségi média platformok az egyik legjobban teljesítő vállalatok voltak az elmúlt néhány évben, melyek segítségével egyes influencerek dollármilliókat kerestek.  A Bullz most induló projekt je egyesíti a két világ legjobbjait, és elindított egy olyan alkalmazást, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megosszák kedvenc blokklánc- és kripto projektjeik videóit.

 

Bullz, az új kripto TikTok

A Bullz videómegosztó alkalmazás pontosan arra összpontosít, amit a név is jelez – a „bullish” blokklánc közösségre. A felhasználók felkapott projektekkel találkozhatnak, megvitathatják azokat más kripto rajongókkal és szakértőkkel, és akár jutalmat is kaphatnak, ha megosztják saját videóikat az általuk kedvelt projektekről és cégekről. Ezzel a modellel a felhasználók az alkalmazásban elérhető WOM tokennel jutalmazzák videójavaslataikat.
 
Bullz I Cryptofalka Forrás: https://app.bullz.com/
 
A Bullz a WOM Protocol Pte. Ltd. – közösségi kereskedelmi megoldást használja, amely lehetővé teszi a márkák számára, hogy kihasználják az ajánlásokat. Az alkalmazás integrálta a WOM Protocolt gazdasági ösztönző rendszerként, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bevételt szerezzenek tevékenységükből. Csak a szakértői értékelésű, hitelesített és kreatív ajánlások szerezhetnek jutalmat.
 
Melanie Mohr, a Bullz alapítója és vezérigazgatója így nyilatkozott:
„A blokklánc közösségen belül folyamatosan úgy látjuk, hogy airdrops vagy bounty kampányok jelentenek a marketingprojektekre való figyelem felkeltése érdekében. Meggyőződésünk, hogy a Bullz tökéletes lehetőség ezeknek a projekteknek a valódi reklámához – a marketing legértékesebb formájához –, amely lehetővé teszi közösségeik számára, hogy jutalmat kapjanak a róluk szóló hír terjesztéséért.”
Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka
 
A következő lépés olyan funkciók hozzáadása lesz, mint például a platformon megvitatott felkapott projektek ranglistája.
 
A márkák és projektek a nemrégiben elindított WOM Campaign Manageren keresztül is hozzáférhetnek majd a Bullz -on készült tartalmakhoz. Ezzel az opcióval a márkák böngészhetnek a projektjeikkel kapcsolatos felhasználói ajánlások között, és WOM tokeneket vásárolhatnak, hogy fellendítsék a kiválasztott tartalmat, és nagyobb nyilvánosságot kapjanak az alkalmazáson belül, vagy felhasználják a tartalmat marketingre vagy értékesítési konverzióra saját ökoszisztémájukban.

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.01% $70,175.66
Ethereum ETH -0.65% $3,748.33
BNB BNB 0.06% $618.04
Solana SOL 2.56% $182.19
XRP XRP -3.11% $0.5332
Dogecoin DOGE -1.78% $0.1665
Cardano ADA -4.96% $0.4805
Litecoin LTC -1.48% $86.89
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!