Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Elindult a Cardano okos szerződése a teszt hálózatán

Elindult a Cardano okos szerződése a teszt hálózatán

A teszthálózaton elinduló Cardano okos szerződések hatására az ADA ára új rekordmagasságra, 3 dollár fölé emelkedett.

 

Indul a Cardano (ADA) okos szerződések tesztelése

Az ADA, a Cardano blokklánc natív token árfolyama új rekordmagasságra, 3,1 dollárra emelkedett, majd nem sokkal később 3 dollár körül konszolidálódott. 

A token ára a július 21-i mélypontról lassan de biztosan emelkedett, a bejelentett Alonzo hard fork hatására. A legújabb Cardano hard fork lehetővé teszi a blokklánc számára, hogy bárki okos szerződést hozzon létre a blokkláncon. Ezért az elmúlt időszakban az ADA értéke a mélypontról 200%-kal emelkedett, amely így a harmadik legnagyobb kriptovaluta lett, jelenlegi piaci kapitalizációja 96,8 milliárd dollár, vagyis a teljes piac 4,2% -os részesedése.

ADA chart I Cryptofalka Forrás: Tradingview

A legutóbbi áremelkedés legvalószínűbb oka a teszthálózaton már elérhető intelligens szerződéses funkcionalitás bevezetése volt. Ez azt jelenti, hogy a fejlesztők már megkezdhetik a decentralizált alkalmazások fejlesztését, hogy lássák, hogyan működnek tesztkörnyezetben, mielőtt nyilvánosságra kerülnek.

Ha szeretnéd élőben követni a Bitcoin, Cardano és a többi kriptovaluta árfolyamát, azt itt megteheted! Az árfolyamok mellé pedig hasznos információkat, összefoglalókat is találsz a coinokról 

 

Rögös út áll a Cardano előtt

Az intelligens / okos szerződések a blokklánc technológia olyan úttörői, amelynek kifejezését Nick Szabo az 1990 -es években alkotta meg, és olyan kódrészeket jelentenek, amelyek automatikusan parancsot adnak adott műveletek végrehajtására, ha bizonyos előre meghatározott feltételek és előre meghatározott körülmények jönnek létre.

Cardano I Cryptofalka Forrás: https://blockzeit.com/

A kriptovaluták világában az okos szerződések az Ethereum blokkláncon debütáltak, azonban mivel egyre több projekt kihasználja a technológia előnyeit a verseny fokozódik.

Az már világosan látszik, hogy a Cardano ökoszisztéma is szeretne kihasítani egy szeletet az okos szerződések piacából, azonban az még nem világos, hogy Charles Hoskinson, az Ethereum egyik eredeti alapítója által vezetett projekt képes lesz -e megzavarni a versenytárs hálózatát.

Az Ethereum jelenleg a decentralizált pénzügyek (DeFi) 96 milliárd dolláros teret ural, a népszerű protokollok, mint az Aave, a Maker, a Curve, az Uniswap és a Compound mind csak másodhegedűs és az Ethereum mögött. A DeFi a kriptovaluta iparág egyik ágazata, amely bonyolultabb pénzügyi szolgáltatásokat tesz lehetővé, mint egyszerűen eszköz megvásárlása és tartása, központosított közvetítő nélkül.

Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

Több Ethereum platform is rendelkezésre áll az okos szerződésekkel ellátott nem cserélhető tokenek (NFT), online szerencsejátékok és egyebek számára. Az NFT -k egyedi digitális tokenek, amelyek műalkotások, zenék és akár koncertjegyek tulajdonjogát képviselhetik. Ezen kívül más fontos protokollok, köztük a Tron és az EOS is versenyeznek ezen a piacon, ami azt jelenti, hogy a Cardano előtt álló út nem lesz egyszerű.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -3.61% $67,261.19
Ethereum ETH -3.97% $3,668.55
BNB BNB -3.06% $594.5
Solana SOL -6.66% $165.24
XRP XRP -0.79% $0.5239
Dogecoin DOGE -5.67% $0.1581
Cardano ADA -4.85% $0.46
Litecoin LTC -1.11% $85.36
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!