Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Elon Musk: a szabályozás lassíthatja a kriptovaluták fejlődést

Elon Musk: a szabályozás lassíthatja a kriptovaluták fejlődést

Elon Musk kijelentette, hogy az amerikai kormány a kriptovaluta szabályozással csak lassíthatja a kripto-ipar fejlődését.

 

Elon Musk szerint a kriptovaluta szabályozás negatív hatással van a piacra

A befektetők és a kereskedők a kínai kriptovaluta szabályozás miatt negatív hangulatban vannak. Az elmúlt héten a Bitcoin ára annak ellenére sem tudott megerősödni, hogy a tőzsdéken rekord alacsony a Bitcoin készlet. A kínai szabályozás példáján Elon Musk, a Tesla elektromos autógyártó cég vezérigazgatója a New York Times-nak adott interjújában kijelentette, hogy a kriptovaluták szabályozása több kárt okozna, mint hasznot.

Kriptovaluta szabályozás I Cryptofalka Forrás: https://www.cryptonewsz.com/
"Szerintem nem lehet megsemmisíteni a kriptovaluta-ipart, de lehetséges lassítani a fejlődését." -jelentette ki Musk
Az elektromos autókat gyártó vállalat nagyjából 1,5 milliárd dollár értékben vásárolt Bitcoint az év elején, a készlete jelenleg 1,8 milliárd dollár értékű. Míg az amerikai hatóságok csak bizonyos eszközöket szabályoztak, Kína sokkal szigorúbb megközelítést alkalmazott, mondván, hogy minden kriptovaluta tranzakció jogellenes.
 
Musk a kínai kriptovaluta szabályozással kapcsolatban úgy vélekedett, hogy ennek egy része a kínai energiahiánynak köszönhető: "A kriptobányászat szerepet játszhat ebben.", továbbá Musk úgy gondolja, hogy Kína azért van a kriptovaluta ipar ellen, mert a kriptovaluták célja a „központosított kormány hatalmának csökkentése”. Ez mellett érdemes megemlíteni azt is, hogy Kínában már nagyban dübörög a kínai digitális valuta, a kínai digitális jüan tesztelése. Valószínűleg a kommunista állam szeretné csökkenteni a versenyt és a "saját terméke" felé terelni a kínaiakat.
 

Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.59% $64,048.14
Ethereum ETH -0.61% $3,064.43
BNB BNB 1.20% $561.51
Solana SOL 0.36% $143.83
XRP XRP 4.06% $0.5151
Dogecoin DOGE 1.90% $0.1549
Cardano ADA 8.86% $0.4961
Litecoin LTC 2.43% $82.69
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!