Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Ethereum elemzés, erősen pang az árfolyam dollár ellenében

Ethereum elemzés, erősen pang az árfolyam dollár ellenében

Rég foglalkoztunk már market cap szerint a második legnagyobb kriptovalutával. Nem is alkotott maradandót. Az év eleji emelkedés mostanra eltűnt. Ethereum elemzés következik USD ellenében.

 

Ethereum elemzés napi ábrán

Csökkenő trenden mozog az ár és az első féléves emelkedés az év végre eltűnni látszik. Június vége óta esik az ár, és egyelőre nincsen jele a fordulásnak.

Ahogy a képen látható Ethereum elemzés rávilágít csökkenő árcsatornában megy a zakó. Felmerül a kérdés, mikor fordulhatunk? Két dolgot érdemes keresni, ha trendfordulókkal foglalkozunk. Az adott trend fáradtságára utaló jeleket és trendfordító alakzatokat. 

Ethereum elemzés Ethereum elemzés 1d

A rossz hír, hogy egyelőre egyikben sem bővelkedünk. A gyertyák egyértelműen lefelé tartanak az árcsatornában, és az indikátorok sem festenek derűsen.
A mozgóátlagok (10 és 50 EMA) erősítik a down trendet. Mindkettő alatt van az ár, ami erős medve jelnek számít. Az RSI 40 alatt tartózkodik és divergenciára utaló jel sincs egyelőre, így itt is a medvék körülmények. A volume esetében találunk már pozitívumot. Az eséssel csökken már egy ideje az eladói mennyiség, és a héten elég meggyőző vásárlói volume jelent meg, amihez szép gyertya is tartozott. Ez azonban kevés még. Az indikátorok összességében nem utalnak trendforduló közelségére.

Trend fáradásra, fordulásra utaló jelek lennének az indikátoroktól az RSI divergencia, mozgóátlagok keresztezése, növekvő vásárlói kereslet. Ezeknek egyelőre hiányában vagyunk.

 

Mikor fordulhat a trend?

Nem sok bika jelet mutat az Ethereum elemzés. Nem formál trendfordító alakzatokat az ármozgás. Egyértelműen csökkennek az árfolyam csúcsok és az aljak, és egyelőre nem látszik, hogy enyhülne az esés meredeksége. 

A korábban említett zöld volume és a hozzátartzó zöld gyertya az egyetlen pozitívum. Sajnos ezt a gyertyát nem követte több szép zöld napi gyertya, tehát nem alakult ki emelkedés, ami így egyelőre konszolidációra, az esés enyhülésére utal maximum. Trendfordító jelentése sincsen. Továbbra is előnyben tehát a shortolók. Az első bika jel az Ethereum grafikontól az 50 EMA és az árcsatorna csökkenő trendvonalának áttörése lenni.

 

CryptoFalka_jelölések CryptoFalka_jelölések

 

További ajánlott cikkeink:

  1. MONERO BÁNYÁSZAT, HOGYAN HOZD KI A MAXIMUMOT A GÉPEIDBŐL

  2. 2020-BAN JÖN A FRANCIA ÁLLAMI KRIPTOVALUTA

  3. PRIORITÁST AD AZ EURÓPAI UNIÓ ÚJ VEZETÉSE A KRIPTOPÉNZEKNEK

  4. KRIPTOVALUTA TŐZSDE ISMERTETŐ! MINDEN, AMIT TUDNOD KELL A NAGYOKRÓL

  5. A VILÁG KEZD MEGŐRÜLNI, A PÉNZÜGYI RENDSZER A VESZTÉBE ROHAN

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -4.84% $67,530.46
Ethereum ETH -8.18% $3,253.36
BNB BNB -4.99% $586.65
Solana SOL -12.53% $152.81
XRP XRP -10.89% $0.5456
Dogecoin DOGE -12.87% $0.1725
Cardano ADA -13.58% $0.509
Litecoin LTC -12.93% $85.85
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!