Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Az Európai Unió is a blokklánc mellett teszi le a voksát

Az Európai Unió is a blokklánc mellett teszi le a voksát

Az Európai Bizottság 2024-től kezdődően a fenntartható technológiai alkalmazások, például a blokklánc előmozdítását tervezi, hogy növelje az adminisztráció hatékonyságát a tagállamokban.

Előtérbe kerül a blokklánc technológia az EU-ban

Az Európai Bizottság 2024-től kezdődően agresszívan fogja támogatni a fenntartható technológiai alkalmazásokat, például az elosztott főkönyvi technológiákat. Az intézkedést követően a Bizottság célja az innováció és a felelős használat ösztönzése.

Mindezt szem előtt tartva a végső cél több vállalkozás vonzása a térségbe, valamint az adminisztratív hatékonyság és válságkezelés javítása.

Az EU jelentős lépésként 11,2 milliárd eurót különített el a digitális szolgáltatásokra, valamint az üzleti és közigazgatási digitalizációra. Ez a finanszírozás része az EU szélesebb körű digitális átállási ütemtervére szánt 39 milliárd eurós költségvetésnek.

Uniós szintű blokkláncszolgáltatási infrastruktúra

Az egyik elsődleges cél az, hogy az uniós polgárokat digitális személyazonossági tárcával lássák el a biztonságos adminisztratív adatok tárolása érdekében.

Európai Unió I Cryptofalka

Az Európai Bizottság továbbá aktívan ösztönzi a tagállamokat, hogy csatlakozzanak az európai digitális infrastruktúra-társuláshoz. Ezek lényegében az uniós tagállamok politikai csoportjai, amelyek elkötelezettek a térség digitális programjának előmozdítása mellett.

Pearse O'Donohue, a jövő technológiáinak hálózataiért felelős igazgató nemrégiben bejelentette, hogy az EU közeledik az uniós szintű blokkláncszolgáltatási infrastruktúra létrehozásának végső szakaszához. E bejelentést követően tisztázódott, hogy ezt az infrastruktúrát a hatóságok fogják kezelni. A kezdeményezés végső célja, hogy egyesítse a blokklánc-közösségeket az egész kontinensen.

Európai Közigazgatási Térség korszerűsítése

A Bizottság nemrégiben új intézkedéseket hajtott végre az európai közigazgatási térség megerősítéséről (ComPAct). Ez a kezdeményezés olyan intézkedéseket javasol, amelyek célja, hogy a közigazgatásokat a szükséges eszközökkel lássák el.

A ComPAct a Bizottság cselekvési tervét testesíti meg a nemzeti közigazgatások korszerűsítése és az országok közötti együttműködés javítása érdekében. A Bizottság 25 intézkedést javasol a közigazgatási együttműködés megerősítésére, a digitális kapacitás növelésére és a zöld átalakulás ösztönzésére.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -4.86% $67,483.84
Ethereum ETH -8.00% $3,252.7
BNB BNB -5.45% $590.73
Solana SOL -12.49% $153.5
XRP XRP -10.53% $0.5458
Dogecoin DOGE -13.00% $0.1726
Cardano ADA -13.37% $0.5087
Litecoin LTC -12.71% $85.85
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!