Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
700 000 szállás számára lesz elérhető a kriptovalutás fizetés

700 000 szállás számára lesz elérhető a kriptovalutás fizetés

Az Expedia 700 000 szállása lesz elérhető Bitcoin, vagy más kriptovalutával történő fizetés segítségével. A Travala.com-al történő kooperációnak köszönhetően🏡

 

Az Expedia oldalán is tudunk majd fizetni Bitcoinnal és már kriptovalutával

Egy kriptovaluta utazási platform, a Travala.com teszi majd lehetővé az Expedia felhasználóinak, hogy közel 700 000 szálláshelyet foglaljanak majd fizethessenek Bitcoinnal vagy más digitális valutával. A Travala.com már így is több, mint 2 millió lehetőséggel rendelkezik ha valaki Bitcoinból vagy más kriptovalutából szeretné kifizetni a szállását nyaralása során. Több, mint 230 országban nyújtanak hasonló lehetőséget, most még 700 000 szállással bővül a lista!

Az Expedia csoporttól Alfonso Paredes kihangsúlyozta, hogy egyrészt szeretnék felgyorsítani a Travala.com térhódítását, másrészről pedig szeretnék támogatni az innovációt és széleskörű lehetőséget adni a felhasználóknak, hogy kiválasszák a kedvelt fizetési módjukat.

Travala.com I Cryptofalka

Az Expedia platformja nem rendelkezett megfelelő rendszerrel ahhoz, hogy a digitális valutával történő fizetést is lehetővé tegye. A Travala.com CEO-ja Juan Otero úgy nyilatkozott:

Szinte egy rémálommal ért fel a Bitcoinnal való fizetés az Expedia-nál.

 

Az Expedia mellett Booking.com-al is partnerséget ápol a Travala.com

A kriptovalutával történő szállás kifizetésére specializálódott Travala.com még tavaly novemberben kötött az Expedia-hoz hasonló partnerséget a Booking.com-al. Ekkor 90 000 szállás vált elérhetővé a digitális valuták szerelmeseinek számára! Ezt követően pedig a vállalat bevétele 33%-al ugrott meg.

Bitcoin készlet HODL I Cryptofalka

Májusban pedig a TravelByBit-el olvadt össze a Travala.com. Ennek köszönhetően már nem csak a szállást, de akár a repülőjegyet is kitudjuk Bitcoinnal vagy más kriptovalutával fizetni.

A koronavírus természetesen megtépázta a turizmust az év első felében, viszont Otero kiemelte, hogy ismét megrohamozták a nyaralni vágyók a platformjukat. Ugyanis júniusban a Travala.com platformját 70%-al többen látogatták, mint az előző év azonos hónapjában. Az Expedia-val kötött együttműködés pedig valószínűleg tovább növelheti az innovatív platform forgalmát.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Mi a Bitcoin, blockchain technológia vagy a kriptovaluta kereskedés?
  2. Eljött a nap, amikor az olaj ára olcsóbb lett, mint a vízé
  3. Starbucks és McDonalds teszteli a kínai digitális yüant
  4. Komoly módosítások a Facebook Libra kriptovalutájánál
  5. Blockchain technológia, már a Telsa és a BMW is használja
  6. A Huawei fogja segíteni a kínai blockchain adoptációt
  7. CryptoFalka kriptovaluta kereskedés kisokos

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.72% $64,220.45
Ethereum ETH 0.19% $3,429.59
BNB BNB -0.05% $572.44
Solana SOL 2.14% $161.38
XRP XRP -8.71% $0.5578
Dogecoin DOGE -1.97% $0.1205
Cardano ADA -3.26% $0.4255
Litecoin LTC -0.56% $71.62
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!