Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Google újra engedi a kriptovaluta szolgáltatások hirdetését

A Google újra engedi a kriptovaluta szolgáltatások hirdetését

A Google, augusztus 3 -án hatályba lépett új irányelve értelmében, újra lehet kriptovaluta tőzsde és pénztárca szolgáltatásokat hirdetni.

 

A Google lazít az irányelvein

A multinacionális óriás még 2018 júniusában tiltotta be a kriptovalutákhoz és a kezdeti érmék kínálatához kapcsolódó hirdetéseket. Az új irányelv és a frissített irányelv lehetővé teszi a szabályozott kriptográf szervezetek számára, hogy ismét értékesítsék szolgáltatásaikat.

Google | Cryptofalka Forrás: https://www.bangkokpost.com/

A Google kriptográf hirdetésekre vonatkozó irányelvének felülvizsgálatát először júniusban vázolták fel, előírta, hogy az Egyesült Államok fogyasztóit megcélzó „kriptovaluták cseréjét és pénztárcáját kínáló hirdetők” hirdethetik szolgáltatásaikat és termékeiket, ha azok szigorú egyedi követelményeknek felelnek meg. Az olyan vállalatok, mint a Coinbase, a Binance US vagy éppen az FTX, jelenleg az amerikai piacon harcolnak a kripto kereskedőkért. Ezeknek a vállalatoknak könnyedén meg kell felelniük a Google minősítésének, és várhatóan fogják is használni a platformot a kiélezett versenyben.

Az új irányelvekkel, a Google tovább növelheti az egyébként is óriási, 147 milliárd dolláros bevételeit. A szigorú követelmények úgy vannak kialakítva, hogy minimalizálják a csalás lehetőségét. A hirdetőknek regisztrálniuk kell a Pénzügyi Bűncselekmények Végrehajtási Hálózatán, mint pénzszolgáltatási szervezet.

A cég nem engedélyezi az ICO -k, a decentralizált pénzügyi kereskedési protokollok hirdetéseit, illetve a kriptovaluták vásárlásának, eladásának vagy kereskedésének népszerűsítését. Az utóbbi időben elterjedt csalásmódszer, a hírességek által hirdetett kriptovaluta hirdetések is tiltottak.

Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

A Google frissített irányelvei azt is tiltják, hogy a kriptográf hirdetések olyan webhelyekre mutassanak, amelyek „kriptovaluta kereskedési tippeket, kriptovaluta befektetési tanácsokat, aggregátorokat vagy olyan kapcsolt webhelyeket tartalmaznak, amelyek közvetítői, brókeri állásfoglalásról tesznek tanúbizonyságot. 

A múlt hónapban a TikTok jelentette be, hogy a kriptográfián alapuló promóciós tartalmakat betiltották. A szigorú TikTok irányelvek szerint, minden pénzügyi termék és szolgáltatást betiltottak. 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.77% $63,290.19
Ethereum ETH 1.58% $3,114.26
BNB BNB 1.01% $556.18
Solana SOL -1.75% $138.62
XRP XRP 1.51% $0.4954
Dogecoin DOGE 6.83% $0.1608
Cardano ADA 2.66% $0.4571
Litecoin LTC 1.42% $78.01
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!