Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Jack Dorsey lemondott a Twitter vezérigazgatói posztjáról

Jack Dorsey lemondott a Twitter vezérigazgatói posztjáról

Jack Dorsey, a Twitter vezérigazgatója több mint hat év után lemondott a közösségi médiavállalatnál betöltött pozíciójáról. A dolog érdekessége, hogy júniusban arról nyilatkozott, hogy ha  nem a Twitternél dolgozna, akkor a Bitcoinnak és a Squarenek szentelné az idejét. Véletlen lenne?

 

Tweet bejegyzésben közölte követőivel lemondását Jack Dorsey

Szerinte a vállalat „nem áll készen arra, hogy túllépjen az alapítókon". Lemondását követően új jövőbeli terveket nem jelentett be. Ami viszont érdekes, hogy a Square vezetői posztjáról viszont nem mondott le! A Square pedig köztudottan kripto és Bitcoin barát.

Dorsey 5,9 millió követőjének küldött hétfői tweetjében közölte, hogy lemondott a közösségi médiaóriás Twitter vezérigazgatói posztjáról, amelynek társalapítója volt 2006-ban. Bejelentette, hogy a cég igazgatótanácsa a Twitter technológiai igazgatóját és igazgatósági tagját, Parag Agrawalt nevezte ki Dorsey helyére "a mai naptól kezdve".

Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

"Úgy vélem, nagyon fontos, hogy Paragnak megadjuk azt a teret, amire szüksége van a vezetéshez" - mondta Dorsey. "Úgy vélem, nagyon fontos, hogy egy vállalat önállóan, az alapító befolyásától vagy irányításától mentesen tudjon megállni a lábán."

https://twitter.com/jack/status/1465347002426867720?s=20

Dorsey 2006 és 2008 között, majd Dick Costolo távozását követően 2015-től volt a Twitter vezérigazgatója. Egyelőre nem világos, hogy Dorsey tervezi-e a közösségi médiavállalatot hátrahagyva idejét teljesen a Square működésére és egy decentralizált Bitcoin (BTC) tőzsde fejlesztésére összpontosítani.

November 19-én a tbDEX nevű decentralizált tőzsdei projekt kiadta fehér könyvét, amelyben részletezte terveit egy új üzenetprotokoll létrehozására. Bár Dorsey néha használta a platformját a tőzsdével kapcsolatos bejelentések megtételére, a cikk megjelenésének időpontjában nem érkezett olyan hír, hogy tervezne nagyobb részt vállalni a projektben.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -4.85% $67,526.73
Ethereum ETH -8.24% $3,251.85
BNB BNB -4.99% $586.55
Solana SOL -12.56% $152.79
XRP XRP -10.90% $0.5456
Dogecoin DOGE -12.91% $0.1725
Cardano ADA -13.60% $0.509
Litecoin LTC -12.95% $85.82
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!