Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Lemond a Binance amerikai üzletágának vezérigazgatója

Lemond a Binance amerikai üzletágának vezérigazgatója

Brian Brooks bejelentette, hogy lemond a Binance amerikai üzletágának vezérigazgatói posztjáról. 4 hónapig volt a posztján.

 

Brian Brooks távozik a Binancetől

Brian Brooks korábban az amerikai valutafelügyeltei hivatalnál és a Coinbase kriptovaluta tőzsdénél is dolgozott. Most 4 hónap után mond le a Binance US vezérigazgatói posztjáról. A kripto közösség kétkedve és kissé zavartan fogadta a lemondását.

Brooks nevét akkor kapta fel a kripto ipar, amikor a pénzügyminisztériumban dolgozó kormányzati tisztviselőként engedélyezte a szövetségi bankoknak, hogy blokklánc alapú fizetési rendszereket használhassanak és saját stabilcoinokat bocsássanak ki. Ez példátlan és örvendetes változás volt a szabályozó ügynökség részéről. Brooks-ot 2021 május 1 -én nevezték ki a Binance US vezérigazgatójává, Catherine Coley korábbi vezérigazgató után.

A „stratégiai irányítással kapcsolatos nézeteltérésekre” hivatkozva a volt vezérigazgató elmondta, hogy lemondott tisztségéről a Binance amerikai leányvállalatánál.

https://twitter.com/BrianBrooksUS/status/1423727097323802626

A Binance US biztosította felhasználóit és ügyfeleit arról, hogy Brooks lemondása semmilyen módon nem befolyásolja működését. Changpeng Zhao, a Binance vezérigazgatója megköszönte Brooks szolgálatát, és reméli, hogy a volt ügyvezető továbbra is támogatni fogja az „iparágunkat előremozdító szabályozásokat”. Majd hozzátette: 

Továbbra is bízom a Binance US üzleti tevékenységében és elkötelezettségében ügyfelei kiszolgálása és innováció iránt. Az Egyesült Államok egyik legnagyobb kriptovaluta tőzsdéjeként a Binance US készen áll arra, hogy tovább növekedjen és megerősítse a pénzügyek jövőjét.  -nyilatkozta Zhao

https://twitter.com/cz_binance/status/1423729793548398597

 

Nem érti a kripto közösség Brooks távozását

Néhányan azt feltételezik, hogy hogy Brooks távozása a cégtől a globális Binance tőzsdét érintő kérdések belső ismeretein alapul, esetleg a szabályozók vagy más piaci erők részéről. Mások a távozásának tényét a Binance elleni szabályozási ellentétekhez kötötték, ami arra késztette a tőzsdét, hogy bizonyos régiókban visszavonuljon, vagy akár megszüntesse működését. Japánban, az Egyesült Királyságban, Németországban és Kanadában a szabályozók a közelmúltban különféle okokból figyelmeztették vagy korlátozták a Binance működését.

https://twitter.com/IvanOnTech/status/1423746337024139271

A cég még az Egyesült Államok hatóságaival is szembe került, az Igazságügyi Minisztérium és a Belső Bevételi Szolgálat vizsgálja a céget állítólagos illegális kereskedelmi tevékenység miatt. A tőzsdén állítólag a Commodity Futures Trading Commission vizsgálja az amerikai ügyfelek állítólagos kereskedéseit.

[embed]https://twitter.com/CryptoWhale/status/1423730928027897859[/embed]

 

Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás
Mi az a blokklánc validátor? Ismertető

A validátorok kulcsfontosságú elemei a blokkláncnak: felelősek az új blokkok hozzáadásáért és az elfogadásra váró tranzakciók ellenőrzéséért.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 4.05% $56,863.47
Ethereum ETH 2.51% $3,261.44
BNB BNB -1.35% $396.22
Solana SOL -0.25% $109.18
XRP XRP 6.12% $0.5862
Cardano ADA 1.40% $0.6276
Dogecoin DOGE 10.04% $0.09805
Litecoin LTC 2.77% $74.52
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!