Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Márciusban startol az első Budapest Blockchain Community Week

Márciusban startol az első Budapest Blockchain Community Week

2024. március 18. és 24. között elstartol az első Budapest Blockchain Community Week Magyarország fővárosában, amelyre már az European Blockchain Observatory and Forum is felfigyelt és listázta az eseményt a honlapján.

Az első blockchain week Magyarországon

Ha körbenézünk a kriptovalutákkal foglalkozó rendezvények között, akkor láthatjuk, hogy csak Európában minden évben megrendezik a blokklánc hetet Párizsban, Berlinben, Prágában, Brüsszelben, Londonban, de világviszonylatban több száz blockchain week-et szerveznek más városokban. Mindezidáig hazai blokklánc közösségek még nem szerveztek meg egy összefogott eseménysorozatot.

Így a Budapest Blockchain Community Week szervezői örömmel jelenthetik be, hogy 2024. március 18. és 24. között elstartol az első blockchain week Magyarország fővárosában.

Blokklánc előadások kezdőknek és haladóknak egyaránt

Az eseménysorozat szervezői kiemelték, hogy a heti programok egymástól függetlenül, alulról szerveződnek blokklánc közösségek által non-profit alapokon, hasonlóan a berlini és prágai modellhez.

Így a crypto világban mozgók a hét összes eseményén ingyenesen egy 1-2 perces regisztrációt követően tudnak részt venni. Az események programjai úgy lettek összeállítva, hogy ne csak a kriprovaluták és blokklánc technológia szerelmeseinek, hanem akár laikusoknak érdekesek és hasznosak legyenek.

Decentralizált események Budapest szerte

A hét eseményei különböző helyszíneken lesznek megrendezve. Például a hazai Ethereum közösség rendezvénye, az Ethereum Day a Budapesti Műszaki Egyetemen, míg a Polkadot Hungary Community rendezvénye, a Polkadot Day pedig az Adaptér nevű rendezvény központban lesz. Így a további körzreműködők eseményei is, mint a Hyperledger, a Bitcoin és a Kripteus közösségek eseményei is máshol kerülnek megrendezésre és külön-külön kell rájuk regisztrálni, erre fontos figyelniük az érdeklődőknek.

Az események áttekintéséhez az esemény weboldala nyílt platformként szolgál, ahol a blokklánc és Web3 iránt érdeklődő résztvevők, előadók és akár kapcsolódó esemény szervezők egyaránt bekapcsolódhatnak.

A cél a tudásmegosztás és közösségépítés

A folyamatosan bővülő programoknak köszönhetően az érdeklődők nem csak betekintést nyerhetnek a Polkadot, a Bitcoin és az Etheruem technológiájának és ökoszisztémáinak alapjaiba és működésébe, de mélyebben megismerkedhetnek a kriptográfiával, többet megtudhatnak a spekuláción és befektetésen túlmenő rengeteg felhasználási területről, valamint a hazai crypto-adózási szabályozásokról.

"Egy olyan blockchain technológiához kapcsolódó eseményekkel teli hetet kínál a budapesti blockchain week, ahol lehetőség van a decentralizált technológiákról többet megtudni, és találkozni hasonló érdeklődésű emberekkel. Magyarországon ritkák a blokklánccal kapcsolatos események, és a valódi közösségi programok, így ez az eseménysorozat hiánypótló lesz mindannyiunk számára." - mondta az egyik Polkadot Ambassador szervező, Vikk

A Polkadot Day-en a szervezők főként a tudásmegosztásra fektetik a hangsúlyt, mely egy hét előadásból és kettő workshop-ból álló egész délutános program lehetőséget kínál a blokkláncok rajongóinak március 22-én, pénteken.

A Polkadot Day-en kívül pedig még más, izgalmas és érdekes program várja az érdeklődőket az első Budapest Blockchain Community Week-en. A részvétel a férőhelyek száma miatt korlátozott, ezért érdemes minél előbb jelentkezni az eseményekre.

Események és regisztráció: www.budapestblockchaincommunityweek.org

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 1.22% $64,170.4
Ethereum ETH 0.13% $3,070.04
BNB BNB 1.53% $558.34
Solana SOL 4.68% $145.92
XRP XRP 0.23% $0.5018
Dogecoin DOGE 1.05% $0.1517
Cardano ADA 3.46% $0.4702
Litecoin LTC -0.24% $81.39
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!