Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Megkapta a szabályozók engedélyét a French ICO

Megkapta a szabályozók engedélyét a French ICO

Lehet az USA-ban lankad az ICO láz, Franciaország azonban villantott. December 17-n a francia pénzügyi szabályozók (Autorité des Marchés Financiers - AMF)  megadták az engedélyt az ország első ICO applikációjának. 

 

Az első ICO-hoz kapcsolható állami engedély

A French ICO-nak nevezett kezdeményezésről van szó. Egy vállalat, mely arra fejlesztett platformot, hogy különböző projekteket lehessen finanszírozni rajta keresztül kriptovalutával. A vállalat az első Initial coin offering az országban, ami engedélyt kapott, és a hírt az AMF oldala is hivatalosan megerősítette.

A Reuters júliusi riportja szerint az AMF tárgyalásokban állt 3-4 jelölttel. Van rá esély, hogy közülük többen ugyanúgy megkapják az engedélyt. Az ICO projektek egészen 2020. június 1-ig, a hozzájárulási időszak utolsó napjáig kaphatnak támogatást. Az AMF oldala megjegyzi, hogy az engedélyezés opcionális lehetőség. Az ICO-k ugyanúgy legálisak az országban a pénzügyi szabályozók engedélye nélkül is. Azonban jobb eséllyel azok a projektek lesznek közvetítve a francia publikum felé, melyek rendelkeznek engedéllyel.

 

Mi is pontosan az ICO?

Az AMF oldala szerint az ICO egy olyan pénzalap előteremtés, mely blokklánc technológián keresztül van kivitelezve, és token kibocsátásban végződik. Az oldal megjegyzi, hogy ezek a tokenek például arra használhatók, hogy különböző árukhoz, szolgáltatásokhoz jussanak általuk. 

A PACTE törvény, ami az új, ez év áprilisai francia törvény a gazdasági/üzleti növekedésre és formálódásra, egész komoly rendszert dolgozott ki az ICO kérdésre. Opcionálisan engedélyért lehet fordulni az AMF-hez, akik, ha megadják azt, akkor a céljuk a projekt fejlesztésének elősegítése. A törvény kiemeli, hogy ez csak az utility tokenek kibocsátását érintik, a security tokeneket nem. Akik nem képesek eleget tenni az új alkotmánynak, büntetésekre számíthatnak.

 

Az eredeti cikk és a képek tulajdonosa a cointelegraph oldal.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. MONERO BÁNYÁSZAT, HOGYAN HOZD KI A MAXIMUMOT A GÉPEIDBŐL

  2. 2020-BAN JÖN A FRANCIA ÁLLAMI KRIPTOVALUTA

  3. PRIORITÁST AD AZ EURÓPAI UNIÓ ÚJ VEZETÉSE A KRIPTOPÉNZEKNEK

  4. KRIPTOVALUTA TŐZSDE ISMERTETŐ! MINDEN, AMIT TUDNOD KELL A NAGYOKRÓL

  5. A VILÁG KEZD MEGŐRÜLNI, A PÉNZÜGYI RENDSZER A VESZTÉBE ROHAN

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.00% $65,598.76
Ethereum ETH -3.45% $3,446.89
BNB BNB -1.55% $595.35
Solana SOL -7.26% $136.79
XRP XRP 0.51% $0.4927
Dogecoin DOGE -9.44% $0.1218
Cardano ADA -7.60% $0.3802
Litecoin LTC -5.90% $73.3
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!