Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A memecoinokat népszerűsítő Sahil Arorát kitiltotta az X

A memecoinokat népszerűsítő Sahil Arorát kitiltotta az X

A X közösségi média platform felfüggesztette a "@Habibi_Comm" fiókot, amelyet Sahil Arora, egy állítólagos csaló üzemeltetett.

Sahil Arora hírességek nevét használta fel a csalásai során

A fiókot azzal gyanúsítják, hogy manipulált képernyőképeket használt a beszélgetésekről egy ausztrál zenésszel, Iggy Azalea-val, és felhasználták memecoinok népszerűsítésére.

Azalea saját kriptovalutát indított, és távol tartotta magát Arorától, míg az olimpikon Caitlyn Jenner és az amerikai rapper Rich the Kid (Dimitri Leslie Roger) nyilvánosan vádolta meg Arorát a nevükkel promózott memecoinokkal kapcsolatos csalásokkal. De ezek az vádak nem lassították le Arorát, hogy hamis partnerségeket hirdessen és még több memecoint indítson.

A BingX és Offset is gyanússá vált

Arora június 3-án együttműködést népszerűsített a BingX-szel, egy szponzorációt, amelyet a kriptovaluta tőzsde azóta tagad.

"Nem dolgozunk vele." - mondta egy BingX szóvivő a Cointelegraphnak egy LinkedIn üzenetben.

Ezután Arora egy másik memecoin projektet népszerűsített, ezúttal Offset (Kiari Kendrell Cephus), egy amerikai hiphop művésszel, aki szintén csalással vádolta meg Arorát.

x Cryptofalka

Azoban a média által megszerzett üzenetek képernyőképei szerint Offset korábban találkozott Arorával. Egy Solana alapú memecoin projekt, amely névtelenül nyilatkozott azt állítja, hogy Arora mutatta be őket Offsetnek márciusban. 

screen Cryptofalka

Arora állítólag közvetítőként működött a két fél között, miközben a memecoin csapat megpróbálta promótálni a kriptovalutájukat az előadó segítségével.

Fizetés helyett átverés

A projekt 20 000 dollárt küldött egy olyan címre, amelyet Arora megosztott, de Offset azt állította, hogy nem kapta meg a fizetést.

screen Cryptofalka

A memecoin projekt szerint mind Arora Habibi_Comm fiókja, mind Offset blokkolta őket. A tiltás ellenére úgy tartják, hogy Arorának több fiókja van a X-on, és már látták, hogy követőket irányított egy új fiókhoz a Telegram csatornáján keresztül.

Arora nemrégiben a boksz legendával, Floyd Mayweatherrel és a színésznő Lindsay Lohannel hirdetett kapcsolatokat, mielőtt felfüggesztették volna a social fiókjait.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -2.48% $61,278.86
Ethereum ETH -0.54% $3,383.53
BNB BNB 0.06% $574.61
Solana SOL 7.35% $135.78
XRP XRP 0.83% $0.4782
Dogecoin DOGE 1.59% $0.1229
Cardano ADA 2.49% $0.3884
Litecoin LTC -1.66% $70.69
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!