Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Száguld a Tesla, Elon Musk lenyomta Warren Buffettet is

Száguld a Tesla, Elon Musk lenyomta Warren Buffettet is

Döbbenetes száguldásban a Tesla részvények ára, 1500$ felett jár az árfolyam. Ezzel Elon Musk már Warren Buffettet is megelőzte a milliárdosok rangsorában.😱

 

Idézőjelesen újra az űrben jár a Tesla és Elon Musk

Mondhatni a 2019-es év is a Tesla részvények árnövekedésétől volt hangos, viszont, amit 2020-ban művel az árfolyam arra valószínűleg még Elon Musk sem számított. Ugyanis a Tesla részvények ára a tavalyi 170 dolláros mélyponttól egészen 450 dollárig emelkedett és durván egy fél év alatt +150% növekedést zsebelt be. 📈

Sokan már ekkor túlvettnek gondolták a Tesla részvények árfolyamát, de úgy néz ki, hogy az akkori emelkedés csak bemelegítő volt a 2020-as pumpához.

Elon Musk Tesla I Cryptofalka

Hogy mi volt 2020-ban? Koronavírus, tőzsde pánik, Elon Musk arról tweetelt, hogy szerinte a Telsa részvények ára túl drága... Hogy ez mennyire hatotta meg a Tesla részvények árát? Hát egyáltalán nem, sőt! 2020 első félévét iszonyatosan meghúzta a Tesla, jelenleg már 1500 dollár felett jár az árfolyam. Ezzel idén közel +250% emelkedésnél van a Tesla és Elon Musk.

Elon Musk Tesla I Cryptofalka

Az emelkedést valószínűleg az innovatív technológiai cégben rejlő hatalmas potenciál hajtja. Bár úgy gondoljuk, hogy az emelkedés mértéke és dinamikája azért ezen jóval túlmutat, a FOMO (Fear Of Missing Out) is már erősen bekapcsolt. Ezért csak óvatosan! Viszont, ami a Tesla részvény árak mellett szintén döbbenetes az. ⤵️

 

A Tesla emelkedésével Elon Musk vagyona már Warren Buffettét is meghaladja

Pénteken ugyanis újabb 11%-ot emelkedett a Tesla részvények ára, ezzel a Tesla CEO Elon Musk vagyona is nem keveset nőtt. Mivel a részvények durván 20%-át birtokolja Elon Musk, a 49 éves tech zseni. Vagyona nagyjából 71 milliárd dollárra tehető, ezzel Elon Musk már a hetedik leggazdagabb ember a Földön! Wow!

Ezzel Elon Musk a legújabb technológiai vállalkozó, aki Buffett fölé emelkedik a világ leggazdagabbak soraiban. Steve Ballmer, a korábbi Microsoft vezérigazgató, valamint a Google társalapítói, Larry Page és Brin szintén nagyot ugrottak. Az indiai iparmágnás, Mukesh Ambani ezen a héten szintén felülmúlta még Warren Buffett vagyonát is.

 

Warren Buffett I Cryptofalka Forrás: https://observer.com/2020/02/warren-buffett-reveals-top-3-criteria-for-his-marriage-like-acquisition/

A történethez az is hozzátartozik, hogy nem csak a Tesla és Elon Musk növelte a vagyonát, de Warren Buffett pedig igazán nagylelkű volt a héten. Ugyanis a vagyonából közel 3 milliárd dollárt adományozott el a 89 éves sztárbefektető. 2006-óta ezzel összesen 37 milliárd dollár adományt osztott szét. Egy igazi Úr! Le a kalappal előtte!

 

Mike Novogratz óvatosságra int

Mike Novogratz korábbi hedge fund manager, aki jelenleg a Galaxy Digital Holding-ot irányítja óvatosságra int a tech papírokkal kapcsolatban. Szerinte ugyanis a technológiai cégek árfolyamai már kezdenek erősen elszakadni a mögöttük álló fundamentumoktól és túlértékeltek lenni. 

Ami a tőzsdén megy jelenleg teljesen irracionális, szerintem egy újabb lufi fújódik. A gazdaságok szenvednek, az országok egyik napról a másikra zárnak be a koronavírus következtében, eközben a tőzsdék pedig napról-napra újabb csúcsokat döntenek. Klasszikus spekulatív buborék fújódik. - Nyilatkozta Mike Novogratz a Bloomberg-nek.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Mi a Bitcoin, blockchain technológia vagy a kriptovaluta kereskedés?
  2. Eljött a nap, amikor az olaj ára olcsóbb lett, mint a vízé
  3. Starbucks és McDonalds teszteli a kínai digitális yüant
  4. Komoly módosítások a Facebook Libra kriptovalutájánál
  5. Blockchain technológia, már a Telsa és a BMW is használja
  6. A Huawei fogja segíteni a kínai blockchain adoptációt
  7. CryptoFalka kriptovaluta kereskedés kisokos

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -3.31% $64,744.45
Ethereum ETH -4.19% $3,419.11
BNB BNB -4.50% $580.38
Solana SOL -8.26% $133.68
XRP XRP -6.32% $0.4814
Dogecoin DOGE -9.73% $0.1196
Cardano ADA -9.80% $0.3717
Litecoin LTC -7.83% $71.6
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!