Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Trump kriptoadományokat fogad: Új korszak kezdete?

Trump kriptoadományokat fogad: Új korszak kezdete?

Donald Trump kampánya mostantól kriptovalutákban is elfogad adományokat, jelezve ezzel a kripto iránti növekvő nyitottságot.

Trump mostmár kriptoadományokat is elfogad

Miután a Mar-a-Lagóban az NFT-tulajdonosok megdorgálták, Donald Trump beváltja ígéretét, miszerint kriptoadományokat is elfogad. A második elnöki ciklusra való törekvése során Trump kedden bejelentette, hogy mostantól elfogadja a kriptovalutás fizetéseket a hivatalos honlapján keresztül.

A sajtóközlemény szerint a kriptoadományozási funkciót a Coinbase kriptotőzsde biztosítja. Trump kampánya olyan népszerű kriptovalutákban fogad el adományokat, mint a Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Dogecoin (DOGE), Solana (SOL) és még sok más. 

Míg más elnökjelöltek is elfogadnak adományokat ebben a formában, Trump kampánya által elfogadott eszközök széles skálája figyelemre méltó. Az olyan memecoinok, mint a Shiba Inu (SHIB) és az XRP (XRP) is az elfogadott érmék között van.

Donald Trump kirptohoz való hozzáállásának megváltozása

Az NFT projektjének tulajdonosai számára tartott rendezvényen Trump a hónap elején azt mondta, hogy most már "jól" viszonyul a kriptókhoz, annak ellenére, hogy korábban a Bitcoin ellen beszélt. 2021-ben például azt mondta, hogy a BTC "átverésnek tűnik", és sajnálkozott azon, hogy szerinte egy újabb valuta versenyez a zöldhasú egyeduralmával.

Trump politikája és az ETH ETF hatása

Trump hangzatos támogatása a kripto iránt más módon is befolyásolhatja a digitális eszközök piacát. Ahogy az elemzők politikai nyomásgyakorlásról beszélnek az amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletnél, a spot Ethereum ETF-ek jóváhagyási esélyei ebben a hónapban az egekbe szöktek.

"Elnökünkként Donald J. Trump mérsékelte a szabályozásokat, és a pénzügyi technológiák területén az innovációt támogatta, míg a demokraták, mint Biden és hivatalos helyettese, Elizabeth Warren, továbbra is úgy vélik, hogy csak a kormány tudja a választ arra, hogyan vezesse nemzetünk a világot" - áll Trump sajtóközleményében.

A kriptóellenes keresztes hadjárat úgy tűnik, kezd a végéhez közeledni. A választások miatt a kripotvaluták támogatása politikai kérdéssé is vált és szemmel láthatón egyik fél sem akar szembe menni az árral. Végezetül megjegyezném, hogy az anti-kripto hangulat megváltozása egy újabb jelentős katalizátora lehet ennek a bikapiacnak. 

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -2.15% $60,983.28
Ethereum ETH 0.03% $3,373.28
BNB BNB 1.12% $572.15
Solana SOL 9.35% $135.67
XRP XRP 1.37% $0.4767
Dogecoin DOGE 3.67% $0.1228
Cardano ADA 4.34% $0.3873
Litecoin LTC -0.28% $70.6
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!