Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Uniswap alapítója szerint Biden "elszámította magát"

A Uniswap alapítója szerint Biden "elszámította magát"

Hayden Adams, a Uniswap alapítója szerint az SEC és Elizabeth Warren szenátor kriptopolitikája árthat Joe Biden elnök esélyeinek a választásokon.

Nem érdemes elhanyagolni a kriptós szavazatokat Hayden Adams szerint

Hayden Adams, a Uniswap decentralizált tőzsde alapítója és vezérigazgatója felszólította Joe Biden amerikai elnököt, hogy vegye figyelembe, hogyan gondolkodnak a szavazók a kriptóról, amikor novemberben az urnákhoz járulnak.

Egy május 12-i X bejegyzésben Adams azt állította, hogy "nincs sok idő" Biden elnöknek arra, hogy megváltoztassa azt a képet, amit sok kriptofókuszú szavazó alkotott a kormányának a digitális eszközökkel kapcsolatos politikájáról.

A Uniswap (UNI) vezérigazgatója szerint az amerikai elnök "elszámította magát", amikor azt feltételezte, hogy a kripto lényegtelen lesz a 2024-es választásokon, és hagyta, hogy Elizabeth Warren szenátor és az amerikai tőzsdefelügyelet (SEC) "totális háborút vívjon" a technológia ellen.

"A republikánusok látját a lehetőséget, és a kriptó felé fordulnak. Nincs sok idő Bidennek arra, hogy megfordítsa a képet. Bárkinek, aki közel áll hozzá vagy a [demokrata] vezetéshez, ki kellene fejeznie, mennyire komoly a helyzet, és azonnali fordulatot kellene sürgetnie a kriptóval kapcsolatos megközelítésében."

Ha Biden marad, valószínűleg Gensler is

Novemberben az amerikai választók arról döntenek, hogy megválasztják-e Biden elnököt második ciklusra. Hivatalba lépése óta, 2021-ben aláírta az egyik első végrehajtási rendeletet a digitális eszközök szabályozási keretének létrehozásáról, és Gary Genslert nevezte ki a SEC elnökévé. 

Gensler alatt az SEC felgyorsította az amerikai lakosoknak szolgáltatásokat vagy termékeket kínáló kriptocégek elleni végrehajtási eljárásokat, aminek következtében sokan kritizálták a bizottságot a digitális eszközökkel kapcsolatos látszólag következetlen megközelítés miatt. A szabályozó hatóságnak polgári jogi ügyei vannak folyamatban a Kraken, a Coinbase, a Ripple és a Binance ellen is.

Biden az SEC mellé állt, ezzel állást foglalva a kriptopénzek területén

Május 8-án az amerikai képviselőház tagjainak többsége megszavazta azt a határozatot, amely hatályon kívül helyezne egy SEC-szabályt, amely korlátozásokat vezet be az ügyfelek kriptopénzét birtokló bankok számára. A szavazás előtt Biden elnök kijelentette, hogy meg kívánja vétózni a határozatot, és hagyja, hogy az SEC 121-es speciális számviteli közleménye érvényben maradjon.

Kevesebb, mint hat hónap van hátra az amerikai választások napjáig, és sokan a kriptotérben, és azon kívül is felszólították a Biden-kormányzatot a digitális eszközökkel kapcsolatos politikája miatt - egyesek figyelmeztetésként, mint Adams, mások kritikaként. 

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.22% $67,838.47
Ethereum ETH -2.09% $3,791.46
BNB BNB -0.25% $597.76
Solana SOL -1.09% $168.52
XRP XRP 0.06% $0.5295
Dogecoin DOGE 1.58% $0.1661
Cardano ADA 1.02% $0.4602
Litecoin LTC 0.37% $83.45
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!