Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A WallstreetBets is beállna a kriptovaluták mögé?

A WallstreetBets is beállna a kriptovaluták mögé?

A hírhedt WallstreetBets, amely felkavarta az állóvizet januárban a tőzsdei részvények körül, most limitáltan kripto témákat is megenged a csatornáján.

A redditen létező csoport, amelynek több millió tagja van, arról lett híres az év elején, hogy közösségi kereskedést folytattak. E során több stock részvényt (GME, AMC), amelyen nagy volt a short kitettség felpumpáltak. Ez a short squeeze a közemberekből álló kereskedőknek fejenként több tíz ezer dollár hasznot is hozhatott, míg a shortra játszó nagy alapkezelők és brókercégeknek több millió dollár veszteséget.

 

WallstreetBets és a kripto

Idáig a csoport hagyományos stock részvényekre összpontosított, azonban, a moderátorok úgy döntöttek, hogy engedélyezik a kriptográfiai beszélgetést a subredditben. Egyenlőre csak három kriptovaluta került be a közösségi témák közé, a BTC, az ETH és a DOGE.

Walstreetbets I Cryptofalka Forrás: https://coinquora.com/

Úgy döntöttünk, hogy csak a BTC-ről, az ETH-ról és a DOGE-ról folytatunk vitát, hogy ne terheljen mindenkit kriptovaluta spam. Minden szabály továbbra is érvényes lesz, de egyelőre kérjük, tartsa magát mindenki a szabályokhoz, miközben felmérjük, hogy ez megfelelő-e a csoportnak - írják a reggeli posztban

A „bawse1” subreddit moderátor megjegyezte, hogy évek óta „sok okból próbálták késleltetni a kriptoval kapcsolatos vitákat a csoportban”, azzal a legfőbb aggodalommal, hogy az r / wallstreetbets nem akarta, hogy a kripto elvonja a figyelmet a stock részvényekről. Annak ellenére, hogy egyes tagok „utálják a kriptot”, a moderátor megjegyezte, hogy a subreddit célja, hogy az összes tag örömöt leljen a csoportban. 

„Valamikor tudtam, hogy az r / wallstreetbets-nek helyet kell találnia a kriptovalutákkal kapcsolatos témáknak is. Bármennyire is utálják néhányan, viszont vannak sokan akik szeretik. Már nem látom értelmét az elkerülhetetlen késleltetésnek, mivel a kriptográfia a mindennapi életünk része marad. ”

A lépés részben válasz lehet a WallstreetBets “r / SatoshiStreetBets” kriptográfiai változatára, amely tavaly februári indulása óta 384 000 tagot szerzett. Ez a szám még mindig jelentéktelennek tűnik, mivel a 2012-ben indult r / wallstreetbets 9,8 millió tagot számlál. 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

 

Hatalmas erejük van a kisbefektetőknek

Szó esett a csoportban arról is, hogy ha beállnak a Doge coin mögé, Elon Musk mém kriptovalutáját támogatni. Ha ez megtörténik, akkor az árfolyam könnyen elérheti az 1 dollárt is. 

Az elmúlt 24-36 órában a Dogecoin 80% körüli értéket emelkedett, és ismét elérte minden idők legnagyobb árfolyamát a 0,14 dollárt. A Coingecko adatai azt mutatják, hogy piaci kapitalizáció szerint a 11. legnagyobb kriptovaluta lett. A „mémérme” státusza és a volatilitás története ellenére 6196% -kal emelkedett az elmúlt 12 hónapban.

Ha szeretnéd élőben követni a Bitcoin, Ethereum és a többi kriptovaluta árfolyamát, azt itt megteheted! 
Az árfolyamok mellé pedig hasznos információkat, összefoglalókat is találsz a coinokról 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.41% $67,136.17
Ethereum ETH 0.63% $3,119.54
BNB BNB -0.24% $579.59
Solana SOL 0.93% $174.21
XRP XRP -0.28% $0.5222
Dogecoin DOGE 0.15% $0.1551
Cardano ADA -0.57% $0.4805
Litecoin LTC 0.26% $84.13
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!