Bullish, hogy nagy mennyiségű BTC áramlik ki a tőzsdékről

Szerző: | febr 3, 2021 | Bitcoin hír, Kriptovaluta

A CryptoQuant vezérigazgatója szerint, a legutóbbi nagy BTC kiáramlás a Coinbase tőzsdéről igazán bullish jelnek tekinthető.

 

Hatalmas mennyiségű Bitcoin áramlott ki a tőzsdékről

A Coinbase kriptovaluta tőzsdéről a napokban 15.200 BTC-t vontak ki pénztárcákba. Ez jelenlegi áron nagyjából 515 millió dollárt jelent és akár igazolása lehet a bull trend folytatásának. A CryptoQuant vezérigazgatója, Ki Young Ju szerint, a BTC bullish lehet az elkövetkező napokban. 

Bitcoin kiáramlása a Coinbaseről I Cryptofalka

Forrás: https://cointelegraph.com/

Ki Young megjegyezte, hogy a kiutalások olyan pénztárcákhoz tartoznak, amelyek csak folyamatban lévő tranzakciókat folytatnak, és valószínűleg több azonosítón alapuló intézményi befektetők tőzsdén kívüli ügylete volt.

Arra is rámutatott, hogy a 15.000 BTC-t érdemes több, 1000-5000 darabos BTC utalásokra felosztani, amely így növeli a biztonságot. A belső utalások mindig így, kerek szám utalásával történnek, míg ez a mostani csoportosítás teljesen ‘random’ számokat tartalmaz: 1.265, 2.391 vagy 1.957 BTC.

 

Ha a BTC készlet csökken, az ár könnyebben növekedhet

Azt, hogy a Coinbase tőzsdéről való Bitcoin kiutalások miért jelentenek bullish jeleket, Ki Young Ju egy korábbi, december 18-i tweethez kapcsolta: Ha a Coinbase jelentős mennyiségű Bitcoint tesz át más, hideg pénztárcákba, akkor az OTC és nem tőzsdei ügyleteket jelez. 

Így fogalmazott:

Mivel az árat végül a tőzsdén határozzák meg, a nem tőzsdei tranzakciók nagysága bullish jelnek tekinthetők. Ezek a tranzakciók magukba foglalják az OTC ügyleteket is. 

BTC 4 órás nézet, február 1. I Cryptofalka

Forrás: https://cointelegraph.com/

 

Az intézményi vásárlások pozitív hatással vannak a kriptovaluták megítélésére

Az intézményi tőke beáramlása a kriptovaluta iparba hozzájárul a kriptográf szektor egészének legitimitásának növeléséhez, és úgy tűnik, hogy bizonyos szintű támogatást nyújt a BTC árához, mivel a rendelkezésre álló kínálat továbbra is elzáródik a hideg letéti pénztárcákban. 

Míg a média rámutatott, hogy a Bitcoin árfolyama 42.000 dollárról 30.000 dollár alá esett, annak jeleként, hogy a Bitcoin lufi ismét kipukkant, a február 1-én történt 4.000 dolláros áremelkedés azt jelenti, hogy az intézmények a mélyebb pontokon felvásárolják azt. Ezzel teljes mértékben kihasználják az aljak adta olcsó vásárlási lehetőséget. 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2019/2020; Cryptofalka
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka