Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Újabb lépés az intézményi befektetés népszerűsítésére

Újabb lépés az intézményi befektetés népszerűsítésére

A japán SBI pénzügyi szolgáltató felvásárolta a brit központú B2C2 kripto céget, hogy tovább népszerűsítsék az intézményi befektetést.

Az intézményi befektetés napról napra egyre népszerűbb. Biztosító társaságok, befektető alapok az utóbbi időben, mind-mind elkezdtek nagymennyiségű kriptovalutát vásárolni, legfőképp Bitcoint és Ethereumot. A három legnagyobb kriptovaluta még mindig alulértékelt, de számos tech vállalat fölé nőtt piaci kapitalizációban. 

 

Japán a következő az intézményi befektetés népszerűsítésében

Az SBI japán pénzügyi óriás újabb, kriptovalutával kapcsolatos akvizíciót hajtott végre. A vállalat célul tűzte ki, hogy népszerűsítse az intézményi befektetést a kripto iparban. Az SBI japán Financial Services, az SBI Holdings leányvállalata, felvásárolta az Egyesült Királyságban működő B2C2 kripto céget. A december 16-i hivatalos bejelentés szerint az SBI 90%-os részesedést vásárolt, leányvállalattá téve a B2C2 céget. A felvásárlás december 15-én ért véget. 

Az új akvizícióval mind az SBI, mind a B2C2 több kereskedési lehetőséget kíván megteremteni a kriptoba fektetni kívánt pénzügyi vállalkozások számára. Yoshitaka Kitao, az SBI Holdings elnöke és vezérigazgatója elmondta, hogy a B2C2 jövőképe és szakértelme kiegészíti az SBI-t. 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

Max Boonen, a B2C2 alapítója és vezérigazgatója hangsúlyozta, hogy a Bitcoin 2020-ban rögzítet új, minden idők legmagasabb szintje ismét bizonyította, hogy a kripto eszközök egyáltalán nem elhanyagolhatók az ágazatban, és az intézményi befektetők körében. A kripto eszközöknek a következő évtizedben egyre nagyobb hatása lehet a pénzügyi piacra.

 

A B2C2 nem szűnik meg

A 2015-ben alapított B2C2 a világ egyik legnépszerűbb kripto kereskedelmi vállalata az intézményi befektetők számára, irodái az Egyesült Királyságban, Japánban és az Egyesült Államokban is megtalálhatók. A felvásárlást követően a B2C2 japán csapata beköltözik az SBI irodáiba és arra számítanak, hogy akár 20 új alkalmazottat is felvehetnek. 

B2C2 intézményi befektetés I Cryptofalka

Az új megállapodás az év elején megkötött előzetes felvásárlási egyezményt követte. Az ügylet részeként az SBI állítólag, július óta engedélyezi az ügyfeleinek a B2C2 platformján keresztüli kereskedést.

 

Az SBI tovább terjeszkedik

Nem ez volt az egyetlen partnerség az SBI részéről. December közepén, az SBI Holdings közös kripto vállalkozást jelentett be Svájc fő tőzsdéjével, a SIX svájci tőzsdével. A kezdeményezés részeként a vállalatok, egy digitális eszközplatformot indítanak Szingapúrban, a szingapúri monetáris hatóság jóváhagyásával.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2019/2020; Cryptofalka
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 1.01% $51,594.38
Ethereum ETH 2.37% $3,029
BNB BNB 1.46% $386.03
Solana SOL 0.55% $102.44
XRP XRP -0.00% $0.5442
Cardano ADA 0.39% $0.5887
Dogecoin DOGE 0.56% $0.08599
Litecoin LTC 0.31% $70.03
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!