A Coinbase kiterjeszti a swap szolgáltatását

Szerző: | máj 24, 2022 | Kriptovaluta

A Coinbase Wallet támogatja a BNB Chain és az Avalanche hálózatokat, így több ezer új cserelehetőséggel bővítette szolgáltatását.

 

Coinbase bővíti a swap lehetőségeket

Amerika legnagyobb kriptotőzsdéje, a Coinbase felvette a BNB Chain-t, és az Avalanche-ot a Coinbase Wallet támogatott hálózatainak listájára, ahol a felhasználók kriptovalutákat cserélhetnek és tárolhatnak. A tőzsde a keddi blogbejegyzésében azt írta, hogy a hozzáadott funkciók „több ezer tokenhez” biztosítanak hozzáférést, amelyek „nagyobb választékot jelentenek, mint amit a legtöbb hagyományos központosított tőzsde kínálhat”.
 
Coinbase wallet | Cryptofalka

Forrás: coinbase.com

 
A CoinGecko adatai szerint a BNB Chain kereskedési volumene 74 milliárd dollár volt, míg az Avalanche 68,5 milliárd dolláros kereskedési volument bonyolított az elmúlt 24 órában.
 
A BNB Chain és az Avalanche hozzáadott funkcióinak köszönhetően a támogatott hálózatok száma négyre nőtt, beleértve az Ethereumot és a Polygont. A pénztárca azon felhasználói, akik láncon szeretnének kereskedni, négy hálózaton használhatják a Coinbase saját alkalmazáson belüli decentralizált tőzsdéjxét (DEX). A token áthidalás egyelőre még nem érhető el. A Coinbase Wallet lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy saját kezükben tartsák kriptovalutájukat, és hozzáférést biztosít a láncon belüli szolgáltatásokhoz, szemben a Coinbase központosított platformján elérhető funkciókkal.
 
A tőzsde jelenleg mindössze 173 tokent jegyez a tőzsdén. Ezek a számok elhalványulnak a Coinbase Walletben megnyíló új lehetőségek előtt,. A tőzsde kijelentette, hogy a következő hónapokban még több hálózaton teszik lehetővé a csereügyletek lebonyolítását.
 
Kriptomat Bitcoin és kriptovaluta váltó
„Nemcsak a kereskedés fog bővülni, hanem azt is tervezzük, hogy hozzáadjuk a hálózati áthidalás támogatását, amely lehetővé teszi a tokenek zökkenőmentes áthelyezését több hálózaton keresztül.”
A hálózati áthidalás magában foglalja a tokenek hálózatok közötti küldését központon (CEX) való áthaladás nélkül. A népszerű token hidak közé tartozik a Multichain és a Wormhole. Bár eleinte csak kis számú felhasználó számára érhető el, a Coinbase a mobilalkalmazáshoz is bevezeti Web3 pénztárcáját és böngészőjét. Ezzel a mobil kereskedők hozzáférhetnek a DEX-ek széles ökoszisztémájához a támogatott hálózatokon, a Coinbase saját hálózatán kívül.
 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

#NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

cryptofalka kriptovaluta csoport discord

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.