Dash protokoll frissítés, DashPay saját hálózatot kap

Szerző: | jan 3, 2021 | Kriptovaluta

A Dash Core Group új protokoll frissítést jelentett be a Dash hálózaton, valamint a DashPay kriptovaluta pénztárca saját hálózatot kap. 

 

A Dash hálózat frissítése

Egy olyan decentralizált felhőszolgáltatás, ami egy alkalmazásfejlesztő platform. Ez azt jelenti, hogy a fejlesztők a Dash elosztott, decentralizált alkalmazásprogramozási felületének (DAPI) használatával könnyen integrálhatják alkalmazásaikat a Dash platformra. Lehetővé teszi az ügyfelek számára az alkalmazások adatainak küldését, tárolását és visszakeresését a Dash Drive-on keresztül. A DAPI egyik legfontosabb előnye, hogy a fejlesztőknek ugyanolyan hozzáférést és biztonságot nyújt, karbantartási és egyéb költségek nélkül. 

A most tesztszakaszba érkezett frissítés a v0.17-es. Ez a Dash platform eddigi legnagyobb fejlesztése, következésképpen ez a kiadás mérföldkő a Dash hosszútávú elképzelésének megvalósításában és a mainstream elfogadás érdekében. A v0.17-es frissítés kijavít egy biztonsági hibát is.

A cég következő célja a v.018-as fejlesztést kiadni. A fejlesztők szerint, a v0.18-as protokollfrissítés január végére, február elejére tehető, amiben továbbfejlesztik az iOS és Android alkalmazások funkcionalitásait.

DashPay I Cryptofalka

Forrás: https://www.dash.org/

 

A DashPay pénztárca újításai

A DashPay egy új pénztárca, amely lehetővé teszi a felhasználók közötti társadalmi fizetéseket, beleértve az egész hálózatra kiterjedő kereshető felhasználóneveket, névjegyzékeket, profilképeket, valamint az egyszerű fizetési előzményeket, mindezt teljesen decentralizált módon, anélkül, hogy a központ bármely harmadik részére támaszkodnának. 

A zökkenőmentes működés és a nagyobb felhasználói élmény érdekében a DashPay kriptovaluta pénztárca külön hálózatot kapott. Az új frissítés végett avatárt lehet létrehozni, profilképpel, olvasható felhasználónevekkel, névjegyzékkel. A Dash által végzett kutatások azt bizonyították, hogy a felhasználók közel 70%-a a használhatóságot tartja a legfontosabbnak. Ezek a lehetőségek nagyban megkönnyítik az app használatát. 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

Lényegében, ha azt szeretnénk, hogy a kriptovaluta ipar a mainstreem irányába jobban elmenjen, akkor búcsút kell mondanunk a bonyolult kriptográfiai címeknek és növelni kell a felhasználói élményt. A tömeges elfogadás elengedhetetlen feltétele a kellemes felhasználói élmény. – mondta, Mark Mason, a Dash PR menedzsere

A Dash most arra kéri az új felhasználókat, hogy teszteljék a DashPay pénztárcát, amely már nyílt alfa hálózaton van. A teljes kiadás 2021 elejére várható. 

 

Dashpay és Dash frissítés összefoglalva

Egyenlőre nem jellemző, hogy a pénztárcák túlságosan felhasználóbarátak lennének. A DashPay most ezen változtatna felhasználóbarát kezelőfelületű pénztárcával. Lehet a jövőben ez iránymutató lesz más vállalatok előtt is. 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2019/2020; Cryptofalka
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Mi a Binance Earn és hogyan farmolhatsz kamatokat vele?

Kriptovalutát szerezni nem csak vásárlással, bányászással, vagy kereskedéssel lehet. A Binance tőzsde Binance Earn platformja számos blokklánc alapú saját pénzügyi termék tőkealapjához biztosít fedezetet és/vagy likviditást. Aki a tőzsde hitelezési, stakelési és DeFi tevékenységeihez hozzáteszi a lekötött tőkéjét, részesül a nyereségből passzív bevétel formájában.

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.