Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Tesztelik a DeFi-t az intézményi pénzrendszerben

Tesztelik a DeFi-t az intézményi pénzrendszerben

DeFi segítségével a szingapúri állampapír tokenizált változatát japán államkötvényre, a japán jent pedig szingapúri dollárra cserélték.

 

DeFi az intézményi pénzügyi rendszerben

A Szingapúri Monetáris Hatóság (MAS) decentralizált pénzügyi kísérleti programja végrehajtotta az intézményi szintű DeFi protokollok első valós felhasználási esetét. 
 
DeFi e-kereskedelem I Cryptofalka Forrás: decrypt.co
 
A J.P. Morgan, a DBS Bank és az SBI Digital Asset Holdings tegnap az Aave protokollt használta a Polygonon – egy 2. rétegű skálázási megoldást – a deviza- és államkötvény-tranzakciók végrehajtásához. A bankok próbaképpen a szingapúri állampapír-kötvények tokenizált változatát japán államkötvényre, a japán jent pedig szingapúri dollárra cserélték.
„Örülünk az innovációknak, amelyek a DeFi protokollokat kihasználva hozzáférést biztosítanak számos rosszul kiszolgált piachoz, és egy befogadóbb rendszert tesznek lehetővé” – mondta az Aave alapítója, Stani Kulechov
A Polygon társalapítója, Sandeep Nailwal optimista volt a teszteket követően: „A pénzintézetek egyre jobban érzik magukat a nyilvános blokkláncokkal való kísérletezésben”, majd hozzátette: „Végül meg fogják találni azokat a használati eseteket, amelyek értéket adnak alapvető üzleti modelljeikhez, és amelyek potenciálisan megnyitják az utat a tömeges alkalmazás előtt.”
 
A májusban elindított DeFi kísérleti program egyik fő hajtóereje a piacok hatékonyabbá tétele volt. A bankok közvetlenül egymás között bonyolíthatnak le tranzakciókat, így az elszámolási közvetítők kimaradnak a rendszerből. – áll Szingapúri Monetáris Hatóság (MAS) közleményében.
 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

A Circle és a Paxos is engedélyt kapott Szingapúrban

Nem a kormányzati tranzakciók jelentették az egyetlen hírt a Szingapúrból ezen a héten. Szerda kora reggel a Paxos (Pax Dollar és Binance USD) és a Circle (USD Coin és Euro Coin) stabilcoin-kibocsátók bejelentették, hogy jóváhagyták a szingapúri működésüket.
 
A Paxos digitális fizetési token szolgáltatások nyújtására, míg a Circle, fizetési intézmény létrehozására kapott engedélyt. A döntés a Circle-nek azt jelenti, hogy kriptovalutákat bocsáthat ki, és megkönnyítheti a belföldi és határokon átnyúló fizetéseket.
"Ez egy rendkívül pozitív jelzés egy központi banktól." - mondta Sopnendu Mohanty, a MAS pénzügyi technológiai igazgatója.
 

Csatlakozz te is a publikus kriptovaluta kereskedő discord csatornánkhoz!

Cryptofalka Discord csatlakozás

 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.56% $51,051.89
Ethereum ETH -2.36% $2,940.63
BNB BNB -1.01% $376.86
Solana SOL -3.25% $102.39
XRP XRP -1.74% $0.5373
Cardano ADA -2.95% $0.5858
Dogecoin DOGE -1.71% $0.08377
Litecoin LTC -0.93% $68.35
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!