Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Elindul a Uniswap Foundation

Elindul a Uniswap Foundation

A Uniswap Foundation (alapítvány) célja, hogy racionalizálja az Uniswap támogatási programját és koordinálja a kormányzást.

 

A Uniswap Foundation

Az Uniswap Lab két korábbi vezetőjének 74 millió dolláros terve egy új Uniswap Alapítvány létrehozására valósággá vált. Javaslatukra a szavazatok több mint 99%-át megkapták az UNI tokentulajdonosoktól.
 

[embed]https://twitter.com/devinawalsh/status/1562496359823196160[/embed]

 

Az eredeti javaslat szerint az alapítvány célja a Uniswap támogatási programjának (UPG) ésszerűsítése, valamint a protokoll irányítási rendszerének súrlódásainak csökkentése. Az Uniswap Labs korábbi ügyvezetője, Devin Walsh, aki jelenleg az UF ügyvezető igazgatója, augusztus 24-én tweetben osztotta meg az eredményeket, és megjegyezte, hogy az alapítvány létrehozására irányuló javaslat „átment a végső szavazáson!”
 
Az Uniswap honlapja szerint, az alapítvány létrehozására több mint 86 millióan, vagyis az összes szavazat 99%-a igennel szavazott, és csak 770 nem szavazott. Várakozáson felül szavaztak igennel, ugyanis az eredeti javaslat augusztus 5-i bejelentése vegyes közösségi reakciót váltott ki. A szavazási időszak augusztus 17-én kezdődött, és augusztus 24-én 14:19-kor ért véget GMT +10 határideje szerint. A Uniswap alkalmazásban lehetett szavazni, kizárólag a UNI token tulajdonosainak. A sikeres szavazáshoz 40 milliós küszöböt kellett átlépni.
 
Az Uniswap Foundation új munkaerőt toboroz a pozíciók betöltésére. Lesz közösségi vezető, partnerségi vezető, irányítási vezető, a támogatások elemzője és vezetői, kommunikációs és pénzügyi vezetők, valamint fejlesztői kapcsolatok és protokollvezetők.
 

Nexo kriptovaluta váltó

 

Decentralizált vagy nem?

Annak ellenére, hogy a szavazatok többségben az UF mellett érkeztek, a Twitteren néhányan megkérdőjelezték, hogy a közösség mekkora ellenőrzést gyakorol az Uniswap döntések felett. A Chainlink közösség nagykövete, a „ChainLinkGod”, akinek 150 200 követője van a Twitteren, kijelentette, hogy a Uniswap decentralizált autonóm szervezetének (DAO) kellene határoznia az összegyűlt pénzeszközök felhasználásáról, nem pedig egy központosított alapítványnak.
 
Uniswap Foundation | Cryptofalka
 
Walsh és Ken Ng műveleti vezető egy 12 fős csapat felépítését tervezi, és 74 millió dollárt kértek a Uniswap decentralizált autonóm szervezet (DAO) pénztárától, amely jelenleg több mint 3 milliárd dollár értékű UNI tokent őriz. A 74 millió dollárból az UF 60 millió dollárt, a Uniswap Grant Program (UGP) számára a fennmaradó 14 milliót pedig a működési költségvetés fedezésére tervezi elosztani.
 
Az Uniswap a világ legnagyobb decentralizált tőzsdéje (DEX) a kereskedési volumen alapján. Az Uniswap 2018. novemberi indulása óta a protokoll több mint 1 milliárd dollárt támogatott összesített mennyiségben, és napi mennyisége gyakran vetekszik a központosított Coinbase tőzsdével.
 
 

Csatlakozz te is a publikus kriptovaluta kereskedő discord csatornánkhoz!

Cryptofalka Discord csatlakozás

 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -3.40% $67,356.58
Ethereum ETH -3.59% $3,689.74
BNB BNB -2.71% $596
Solana SOL -6.21% $165.31
XRP XRP -0.61% $0.523
Dogecoin DOGE -4.58% $0.159
Cardano ADA -3.55% $0.4618
Litecoin LTC -0.46% $85.44
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!