Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Indul a Tezos DeFi és hitelezés egy bankkal karöltve

Indul a Tezos DeFi és hitelezés egy bankkal karöltve

Egy vezető DeFi platform segítségével, az EQIFI partnereként, a Tezos hitelezési és staking szolgáltatást fog bevezetni.

 

Miért választotta az EQIFI a Tezos -t? 

Egy sajtóközlemény szerint az EQIFI a Tezos blokkláncot részesíti előnyben, az időzített láncirányítási rendszer, a PoS konszenzus és a kiterjedt fejlesztői közössége miatt. A DeFi platform staking és hitelfelvételi (borrowing) szolgáltatásokat kínál majd ügyfeleinek. Az EQIFI elnöke, Jason Blick úgy véli, hogy ez segít az EQIFI -nak az iparág élvonalába kerülni:

Tezos I Cryptofalka Forrás: https://cryptopotato.com/

A partnerség azt jelenti, hogy az EQIFI iparági vezető lehet a DeFi térben. A Tezos tulajdonosoknak való staking és borrowing szolgáltatás biztosítása csak a kezdet, hogy az EQIFI az iparág élvonalába kerüljön. -jelentette ki Blick

Az EQIFI -t a világ egyik legjobban engedélyezett és szabályozott bankja, az EQIBank finanszírozza. A platformot decentralizáltan szabályozzák az EQX token nevű staking token tulajdonosai. A Tezos egy első rétegű (first layer) PoS validáslással és okos szerződéssel kompatibilis blokklánc. A blokkláncon már több millió tranzakciót lett naplózva, miközben támogatja az NFT-t, a DAO-t, és a DeFi-t is. Mára már több száz Tezos blokkláncon futó alkalmazás létezik.

 

Tovább fejlődik az on-line pénzügyi piac

A Tezos ezzel a partnerséggel megsokszorozhatja a befektetői körét. Alig egy hete döntöttek úgy, hogy három svájci bank, köztük a Crypto Finance Group, az InCore Bank és az Inacta számára készítenek blokkláncra épülő digitális termékeket. Az InCore azt ígérte, hogy az EQIFI -hoz hasonlóan kereskedési és tárolási szolgáltatásokat indít a Tezos számára. Ezt követően az Tezos natív token ára, az XTZ, 15% -kal ugrott meg.

Tezos I Cryptofalka Forrás: https://venturebeat.com/

Stijn Vander Straeten, a Crypto Finance Group tárolási infrastruktúráért felelős vezérigazgatója azt nyilatkozta, hogy bízik abban, hogy a Tezos intelligens szerződéses funkcionalitása segíthet a pénzügyi rendszer fejlődésében.

„A pénzügyi szektornak szánt Tezos használati lehetőségek bevezetése valósággá teszi az innovatív, kompatibilis on-line pénzügyi termékeket.” -nyilatkozta az igazgató

Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.03% $65,731.7
Ethereum ETH -3.65% $3,455.94
BNB BNB -1.50% $596.81
Solana SOL -7.42% $137.49
XRP XRP 0.31% $0.4944
Dogecoin DOGE -9.73% $0.1222
Cardano ADA -7.73% $0.3812
Litecoin LTC -5.99% $73.52
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!