Már 1 milliárd dollárnyi kriptovalutát kezel a svájci 21Shares

Szerző: | febr 24, 2021 | Kriptovaluta

A 21Shares svájci kriptovaluta ETP, 2 hét alatt 500 millió dollárról 1 millárd dollárra növelte a kezelt digitális vagyona értékét. 

A svájci központú 21Shares kriptovaluta tőzsdéken forgalmazott termékeket értékesít. A cég hétfőn jelentette be, hogy a diverzifikált 12 kriptovaluta eszköz ETP-jén túllépte a kezelt vagyon (AUM) az egymilliárd dolláros határt. A 21Shares vezérigazgatója, Hany Rashwan elmondta, hogy a vállalat a közelmúltban meteorikusan megemelte a kriptográfiai ETP-t termékeiben. Kevesebb mint 2 hét alatt megduplázta az AUM értékét. A cég még február 8-i jelentésében még 500 millió dolláros AUM szerepelt. 

 

21Shares befektetések az egekben

A jelentés szerint, az ETP üzletágának hatalmas megugrása elsősorban a kriptográfiai intézményes befektetők általi gyors elfogadásnak, valamint a termékek szabályozott európai tőzsdéken való elérhetőségének tudható be.

Rashwan elmondta, hogy az intézményi befektetők befektethetnek a 21Shares krioptovaluta ETP-jeibe a Nemzetközi Értékpapír-azonosítószám (ISIN) használatával. Az ISIN egy globális szabvány, amelyet meghatározott értékpapírok, például kötvények, részvények, derivatívák és mások azonosítására használnak. 

Ekkora intézményi igény esetén, amely az ISIN-en keresztül szeretné megismerni a kriptovalutákat, kevesebb mint két hétbe telt mire 500 millió dollárról 1 milliárd dollárra nőtt a befektetések értéke. Vagyonkezelők, magánbankok, családi vállalkozások, magánszemélyek is vannak a befektetők között. – mondta Rashwan

A jelentésben szereplő termékbontás szerint, a 21Shares teljes kezelt vagyonának legnagyobb része a 21Shares Binance BNB ETP-ből (ABNB) származott. Az ABNB egy olyan ETP, amely a Binance coin (BNB) befektetési eredményeit követi nyomon. A BNB meghatározó részesedése a teljes AUM-ban a Binance coin legutóbbi rallyjában tükröződött, amely pénteken a harmadik legnagyobb volumennel rendelkező kriptopénzzé vált. 

21 Shares I Cryptofalka

Forrás: https://cointelegraph.com/

A hivatalos nyilvántartás szerint az ABNB még láthatóan elmarad a 21Shares Bitcoin ETP-jétől, az ABTC-től, körülbelül 58 millió dollár különbséggel. 

Korábban ismert Amun AG néven a 21Shares ismert a világ első multikripto ETP bevezetésével, amely 2018 novemberében a SIX Svájci Tőzsdén vette fel a termékeket. Az első kriptovaluta ETP bevezetése után, alig több mint két év alatt a 21Shares aktívan diverzifikálja a kriptovaluta ETP kínálatát.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

 

Nem csökken a befektetői kedv

A BTC korrekciók hatására sem csökken a befektetői kedv. Legutóbb, év elején korrigált a BTC árfolyama 30% körüli értéket, ami az 5 nagy történelmi korrekcióban sincs benne.  

A MicroStrategy és a Tesla újabb dollármilliárdokat fektetett Bitcoinba a napokban. A további befektetési hírek arra engednek következtetni, hogy még mindig nem állt meg a Bitcoin befektetési kedv. 

Háttérkép forrása: https://aithority.com

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.