Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Újabb 1 milliárd dolláros Bitcoin befektetés érkezik

Újabb 1 milliárd dolláros Bitcoin befektetés érkezik

A MicroStrategy vezérigazgatója, megerősítette, hogy a cég újabb 1 milliárd dolláros intézményi Bitcoin befektetést eszközöl. 😱

 

Nem áll le a Microstrategy a Bitcoin vásárlásokkal

Az üzleti intelligenciával foglalkozó vállalat, a Microstrategy, a legnagyobb Bitcoin intézményi befektetők közé sorolható. A mára már több, mint 71.000 Bitcoint birtokló cég, tavaly augusztus óta halmozza a legismertebb kriptovalutát. A cég vezetői hiszik, hogy az állami féktelen pénznyomtatás ellenszere lehet a Bitcoin értéktárként való használata.

Annak ellenére, hogy a Bitcoin befektetés elég kockázatos befektetésnek számít, a Microstrategy részvényei tavaly óta 113%-ot emelkedtek. 

Amióta a cég kincstári eszközként kezeli a Bitcoint, egyértelműen megnőtt más vállalkozások érdeklődése a befektetési lehetőség iránt. A kriptovaluta egyre vonzóbb, mint értékőrző, biztonságos menedék az infláció elől. Ennek bizonyítéka, hogy számos nagyvállalat kezdett Bitcoint vásárolni. Grayscale, Tesla, csak egy egy példa a legnagyobb befektetőkre. 

Azonban minden bizonnyal a MicroStrategy az egyik zászlóshajója az intézményi Bitcoin befektetőknek. Jelen pillanatban 71.039 BTC-vel rendelkeznek, és terveik szerint az eszközosztályon újabb 1 milliárd dollár bővítést hajtanak végre. 

https://twitter.com/michael_saylor/status/1362785854758993927

 

Az első Bitcoin-hoz kapcsolódó szoftverterméket fejleszthetik

A közelmúltban a cég azt is bejelentette, hogy a Bitcoins nevű cég megvásárlása után, Bitcoinhoz kapcsolódó szoftverterméket fejleszt. A vállalkozás álláshirdetésekben tette közzé milyen szakértelemre támaszkodna az új elemző szoftver létrehozásában. A LinkedIn népszerű közösségi oldalon blockchain data analyst és blockchain data engeneer állásokat hirdették. A jelentkezőknek magas szakképzéssel kell rendelkezniük, írják a hirdetésben. 

A MicroStategy szerint, a Bitcoin szoftvertermék megosztható eredményeket és könnyen elemezhető adatokat hoz majd létre. Ezen kívűl a Microstrategy új mérnöke felelős lenne egy olyan szoftver kifejlesztéséért, amely képes az értékes adatokat vizuális formává alakítani, amely szintén megosztható a szélesebb közönséggel. 

MicroStrategy Bitcoin vásárlás I Cryptofalka

 

Korábban megnövelt BTC adósság

2021 február 17-én a MicroStrategy bejelentette, hogy 900 millió dollárra növeli a Bitcoin adóssággát, éppen egy nappal azelőtt, hogy 600 millió dolláros hitelt állapított meg. Korábban a cég megígérte, hogy átváltható adósságokat értékesít tovább a Bitcoins cég felvásárlásához.

A MicroStrategy bejelentések után a cég részvényei 7%-ot estek. Egy újabb sajtóközleményben viszont a cég felajánlotta a 900 millió dolláros elsőbbségi átváltható kötvényeit és a nettó bevételt fordítja intézményi Bitcoin befektetésre. A bejelentést követően az MSTR részvények visszaálltak az eredetei szintre. 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

 

Szűkülő Bitcoin készlet találkozik az intézményi érdeklődéssel

A néhány napja lezajlott BTC rally annyiban érdekes, hogy már egyre nagyobb és tudatosabb figyelemmel kísérik a Bitcoint a vállalkozások is. A legutóbbi intézményi Bitcoin befektetés a Teslától jött. A cég 1,5 milliárd dollárt fektetett Bitcoinba, előkészítve a infrastruktúrát a kriptovaluták integrálásához. 

Az elmúlt időszakban több Wall Street-i nagyvállalat határozott érdeklődést mutatott a Bitcoin iránt. Figyelembe véve a korlátozott kínálatot és a nagy vállalati keresletet, minden bizonnyal a kriptovaluták ígéretes jövő elé néznek. 

Háttérkép forrása: https://www.wsj.com

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.90% $65,634.18
Ethereum ETH -3.24% $3,450.02
BNB BNB -1.66% $594.5
Solana SOL -7.36% $136.55
XRP XRP 0.64% $0.4934
Dogecoin DOGE -9.09% $0.122
Cardano ADA -7.53% $0.38
Litecoin LTC -5.68% $73.34
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!