Egymilliárd dolláros forgalmat bonyolított az első Bitcoin ETF, a BITO

Szerző: | okt 20, 2021 | Bitcoin hír, Kriptovaluta

A ProShares Bitcoin Strategy ETF -nek nyitónapján körülbelül egymilliárd dollár forgalma volt, 24,313 millió BITO cserélt gazdát.

 

Lendületesen indult a kereskedés a Bitcoin ETF-el a BITO-val

Nemrég számoltunk be arról, hogy elindult az első egyelőre készpénzzel támogatott Bitcoin ETF a ProShares jóvoltából. A ProShares Bitcoin Strategy tőzsdén jegyzett alapja (BITO) minden idők legmagasabb volumenét érte el, valamivel több mint 1 milliárd dollárt a nyitónap végére. Összességében ez a második, közvetlenül a Blackrock US Carbon Transition Readiness ETF mögött, amely áprilisi bemutatóján 1,16 milliárd dollárt könyvelt el.

Bitcoin árfolyam I Cryptofalka

Forrás: https://www.foxbusiness.com/

A ProShare Bitcoin határidős alapú ETF -je október 19-én indult a New York-i Értéktőzsdén (NYSE) 40,88 dolláros nyitóárral. A TradingView adatai szerint a BITO 41,94 dolláron zárta a napot, összesen 24,313 millió BITO cserélt gazdát, ami az első napi alig több mint 1 milliárd dolláros mennyiségnek felel meg. A Bloomberg vezető ETF elemzője, Eric Balchunas, a BITO nyitónapi teljesítményét kommentálva tweetelte, hogy a ProShares ETF -je vitathatatlanul a legnagyobb a „természetes” vagy „helyi érdeklődés” szempontjából.

Balchunas szerint a Blackrock amerikai Carbon Transition Readiness ETF (LCTU) áprilisi bevezetési volumene „természetellenes”, mivel „egy előre megtervezett óriási befektető” hajtotta. Az LCTU napi mennyisége is leesett, 2 millió és 6 millió dollár közé esett a bevezetést követő napokban.
 
 

Magasra tette a lécet az első Bitcoin ETF

A hírek szerint, az első napon 570 millió dollár értékű beáramlás történt a BITO -hoz, ami arra utal, hogy a ProShares ETF -je iparági nehézsúlyúnak tekintheti magát az első egyéves árucikk ETF 12 hónapos nettó áramlását tekintve. A nyersanyagokon kívül a legnagyobb éves forgalom az 5,351 milliárd dolláros ETP esetében az Invesco QQQ Trusté volt.
 
Míg az emelkedő teljesítmény jelentős mérföldkövet jelent a ProShares és a kriptoágazat számára, Balchunas figyelmeztetett, hogy ennek következményei lehetnek a másik cég soron következő saját Bitcoin (BTC) határidős ETF -jeinek bevezetésére:
„A mai másik eredmény az, hogy sokkal nehezebbé teszi az életet a soron következő ETF -ek sikeréhez. Az idő a legfontosabb. Minden nap számít, mert ha egyszer egy ETF az „egy” néven ismert, és rengeteg likviditással rendelkezik, gyakorlatilag lehetetlen ellopni. ”
Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka
A ProShares ETF keddi bevezetését követően az Egyesült Államok Értékpapír -és Tőzsdefelügyeletének (SEC) elnöke, Gary Gensler egy interjúban felvázolta, hogy ő és a SEC miért kedvelik a Bitcoin határidős ügyletek által támogatott ETF -eket a BTC azonnali árával szemben.
 
„A BTC határidős ügyleteit a SEC testvérügynöksége, a The Commodities Futures Trading Commission felügyelte az elmúlt négy évben. Van valami, amit az elmúlt négy évben egy szövetségi szabályozó felügyelt, és az SEC illetékességi területén is lezárták az 1940 -es befektetési társaságokról szóló törvény révén ” – mondta. Valkyrie Bitcoin határidős alapú ETF-je lesz a második termék, amely ezen a héten csatlakozik a BITO-hoz a NYSE-n.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Mi a Binance Earn és hogyan farmolhatsz kamatokat vele?

Kriptovalutát szerezni nem csak vásárlással, bányászással, vagy kereskedéssel lehet. A Binance tőzsde Binance Earn platformja számos blokklánc alapú saját pénzügyi termék tőkealapjához biztosít fedezetet és/vagy likviditást. Aki a tőzsde hitelezési, stakelési és DeFi tevékenységeihez hozzáteszi a lekötött tőkéjét, részesül a nyereségből passzív bevétel formájában.

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka