Egyszerűsíti a Revolut a Bitcoin és kriptovaluta vásárlást

Szerző: | ápr 2, 2020 | Kriptovaluta

A Kriptodevizák funkció és a Bitcoin vásárlás mostantól standard felhasználók számára is elérhető már a Revolut alkalmazásában. Ezzel újabb széles felhasználói rétegek férhetnek hozzá a decentralizált pénzek világához. A cikkünkben a Revolut Bitcoinról és kriptovalutákról szóló levelét közöljük veletek:

 

Revolut és bitcoin és kriptovaluta háttér

A kriptopénzek a 2008-as gazdasági világválságot követően, a mennyiségi lazítás és a valutaleértékelés éveiben születtek, hogy alternatívát kínáljanak a „valódi” pénz helyett – emlékeztetett minket a kriptopénzekkel foglalkozó csapatunk feje, Edward Cooper a közelmúltban egy prezentáció során. A gazdasági problémák visszatértek, és ismét magukkal hozták a mennyiségi lazítás és a valutaleértékelés gyakorlatát is.
Eredetileg csak az idei év vége felé terveztük hivatalosan is bevezetni ezt a lehetőséget, de az elmúlt hetek eseményeinek tükrében úgy döntöttünk, hogy nem várunk tovább: a Revolut minden ügyfelének lehetővé tesszük, hogy a kriptopénzek segítségével diverzifikálja a befektetéseit. Ezt a gondolatot visszük tovább azzal is, hogy áprilistól a Standard felhasználók is használhatják az aranykereskedési funkciónkat. Ha szeretnél többet tudni a kvantitatív lazításról, a Bank of England egy egész oldalt szentelt neki.

 

A kriptopénzekkel kapcsolatos díjszabás a Standard csomagban

Kezdetben Standard ügyfeleink is a Premium és a Metal szintű felhasználók számára elérhető díjakat élvezhetik, azaz mindössze egy ügyletenként 1,5%-os átalánydíjat kell fizetniük, így bátran kipróbálhatják az új szolgáltatást. Májusban ez a díj a Standard felhasználók számára 2,5%-ra emelkedik (Premium és Metal ügyfeleink esetében nem lesz változás). Ha szeretnéd már most kipróbálni a Kriptopénz funkciót, nyisd meg a Revolut appot, koppints az elsődleges egyenlegedre, majd az „+Új” lehetőségre, és válaszd a „Kriptodeviza-számla” lehetőséget.

 

Az arannyal kapcsolatos díjszabás a Standard csomagban

Standard felhasználóink ügyletenként egységesen 1,50%-os díj fejében vehetik majd igénybe az aranykereskedési szolgáltatást. (Premium és Metal ügyfeleinknél a díj mértéke 0,25% marad.)

 

Revolut és a Bitcoin: A tőke kockázatnak van kitéve

A kriptodevizák ára és értéke bármikor hirtelen emelkedhet és csökkenhet, sőt akár nullára is zuhanhat. A normál pénzzel ellentétben a kriptodeviza értékét egy bank vagy kormány sem tudja stabilizálni, ha hirtelen változni kezd. A kriptopénzzel kapcsolatos szolgáltatások kockázatainak teljes ismertetéséért és a használati feltételek megismeréséért keresd fel a webhelyünket.

A Revolut csapata

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Mi a Bitcoin, blockchain technológia vagy a kriptovaluta kereskedés?
  2. Itt lenne a következő pénzügyi világválság? A számok azt mutatják!
  3. Elérte a pánik a kripto tőzsdéket, tanácsok zuhanás közepette
  4. Bitcoin, kriptovaluta szótár és kisokos
  5. Miért éri meg Bitcoinnal és kriptovalutákkal kereskedni?
  6. Pontos matematikai modell a Bitcoin ár meghatározásához
  7. CryptoFalka kriptovaluta kereskedés kisokos

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka