Elindította a Grayscale alapkezelő a Solana Trust-ot

Szerző: | dec 1, 2021 | Kriptovaluta

A Grayscale kriptovaluta kezelőnek a Solana Trust a legújabb altcoin ajánlata, amely idén debütált Chainlink, Decentraland és Basic Attention Tokenek mellé.

 

Elérhető a Grayscale Solana Trust

A Grayscale Investments ma délelőtt elindította Grayscale Solana Trust nevű alapját, amely passzív kitettséget kínál a befektetőknek a Solana hálózat SOL kriptovalutájával. A SOL 6%-ot emelkedett az elmúlt 24 órában. Piaci kapitalizációja kissé visszaesett a hónap elején 77 milliárd dolláros történelmi csúcsról 66 milliárd dollárra. Ennek ellenére majdnem megduplázódott szeptember eleje óta, és több mint 13 000%-kal nőtt az év eleje óta.
 
Grayscale Solana Trust I Cryptofalka

Forrás: https://cryptonews.com/

 
A Solana Trust 9,5 millió dollárt kezelt, amikor ma reggel nyilvánosan elindult. A cég vezérigazgatója, Michael Sonnenshein elmondta, hogy a ügyfeleik körében egyre nagyobb az érdeklődés a különféle típusú digitális eszközök iránt. Csak ebben az évben a cég indította a Basic Attention Token (BAT), a Chainlink (LINK), a Livepeer (LPT), a Decentraland (MANA) és a Filecoin (FIL) alapját.
 
A Grayscale Decentraland Trust „nagy érdeklődést” tapasztalt a cég ügyfelei részéről – nyilatkozta Sonnenshein
„Az első sorban álltunk a kriptovaluták általános elfogadásában, és egyre inkább azt tapasztaljuk, hogy a befektetők diverzifikálják kitettségüket az olyan digitális eszközökön, mint a Bitcoin és az Ethereum” – mondta egy sajtóközleményben.
A Solana hálózat és kriptovalutája a SOL, jelentősen nőtt 2021-ben. Az ár az év eleji 1,84 dollárról több mint 200 dollárra nőtt. Valójában a SOL felülmúlta a Bitcoint és az Ethereumot októberben. A DeFi és az NFT-k iránti gyorsan növekvő érdeklődés, valamint az Ethereum magas tranzakciós díjai, nagy kereskedési volument hozott a Solana hálózatra.
 
Anatolij Jakovenko, a Solana társalapítója nem tudott részleteket új fejlesztésekről és a hálózat közelgő nagyobb projektjeiről, amikor a portugáliai Breakpoint konferencián egy exkluzív interjú során nyilatkozott.
“Nincs hatalmas jelentős változás az ütemtervben vagy bármi ehhez hasonló” – mondta, majd hozzátette: “Én mérnökként azért utálom az ütemterveket, mert nagyon nehéz bármit is megjósolni két héten túl.”

Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka