Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A GPT-4 az ETH szerződések hibáit is átlátja

A GPT-4 az ETH szerződések hibáit is átlátja

A GPT-4 sok tesztet a kohorsz legjobb 10%-ában fejezett be, míg a ChatGPT eredeti verziója gyakran az alsó 10%-ban végzett.

 

Okosabb, mint az elődje: itt a GPT-4

A ChatGPT mesterséges intelligencia chatbot legújabb verziója, a GPT-4 a középiskolai teszteket és jogi egyetemi vizsgákat a 90. percentilisbe tartozó pontszámokkal képes teljesíteni, és olyan új feldolgozási képességekkel rendelkezik, amelyeket az előző verzió nem tudott. A GPT-4 tesztpontszámait március 14-én osztotta meg a készítő OpenAI, amelyből kiderül, hogy a rendszer a kép-, hang- és videóbemeneteket is képes szöveggé alakítani, amellett, hogy "sokkal árnyaltabb utasításokat" is kreatívabban és megbízhatóbban kezel.

"Egy szimulált ügyvédi vizsgán a vizsgázók felső 10%-a körüli pontszámmal megy át" - tette hozzá az OpenAI. "Ezzel szemben a GPT-3.5 pontszáma az alsó 10% körül volt."

A számok azt mutatják, hogy a GPT-4 a 88. percentilisbe tartozó 163-as pontszámot ért el az LSAT vizsgán - ez az a teszt, amelyet az Egyesült Államokban az egyetemi hallgatóknak le kell tenniük ahhoz, hogy felvételt nyerjenek a jogi egyetemre.

GPT-4 | Cryptofalka mcelroytutoring.com

 

A GPT4 pontszáma alapján jó eséllyel felvételt nyerhet egy top 20-as jogi egyetemre, és csak néhány ponttal marad el az olyan rangos iskolákba való felvételhez szükséges jelentett pontszámoktól, mint a Harvard, a Stanford, a Princeton vagy a Yale. A ChatGPT korábbi verziója csak 149 pontot ért el az LSAT-on, amivel az alsó 40%-ba került.

A GPT-4 298 pontot ért el a 400-ból az egységes ügyvédi vizsgán, amelyet a frissen végzett joghallgatók tesznek meg, és amely lehetővé teszi számukra, hogy az Egyesült Államok bármely joghatóságában ügyvédként praktizáljanak. A ChatGPT régi verziója nehezen teljesítette ezt a tesztet, a 400-ból 213 ponttal az alsó 10%-ban végzett.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

A középiskolában is helyt állna a GPT-4

Az amerikai középiskolások által az egyetemre való felkészültség mérésére tett SAT Evidence-Based Reading & Writing és SAT Math vizsgákon a GPT-4 a 93., illetve a 89. percentilisben végzett. A GPT-4 a "kemény" természettudományok terén is kiemelkedő teljesítményt nyújtott: az AP biológia (85-100%), a kémia (71-88%) és a fizika 2 (66-84%) vizsgákon az átlagot jóval meghaladó százalékos eredményt ért el.

Az AP Calculus pontszámai azonban meglehetősen átlagosak voltak, a 43-59. percentilisben helyezkedtek el. Egy másik terület, ahol a GPT-4 nem teljesített, az angol irodalom vizsgák voltak, két különálló vizsgán a 8-44. percentilis között teljesítettek.

GPT-4 | Cryptofalka ontocollege.com

 

Az OpenAI szerint a GPT-4 és a GPT-3.5 ezeket a teszteket a 2022-2023-as gyakorlati vizsgákból vette át, és a nyelvfeldolgozó eszközök "nem részesültek külön képzésben":

"Ezekhez a vizsgákhoz nem végeztünk külön képzést. A vizsgákon szereplő problémák egy kisebb részét a modell a képzés során látta, de úgy gondoljuk, hogy az eredmények reprezentatívak."

 

Nem mindenki örül az új fejlesztésnek

Az eredmények félelmet keltettek a Twitter-közösségben. Nick Almond, a FactoryDAO alapítója március 14-én 14 300 Twitter-követőjének azt mondta, hogy a GPT4 "meg fogja ijeszteni az embereket", és "össze fogja omlasztani" a globális oktatási rendszert. Conor Grogan, a Coinbase korábbi igazgatója elmondta, hogy beillesztett egy élő Ethereum smart contract-ot a GPT-4-be, és a chatbot azonnal rámutatott több "biztonsági résre", majd felvázolta, hogyan lehet a kódot kihasználni.

A ChatGPT korábbi okosszerződés-ellenőrzései során is látszott, hogy az első verziója is képes volt a kódhibák ésszerű mértékű kiszűrésére. Rowan Cheung, a The Rundown nevű mesterséges intelligencia hírlevél alapítója megosztott egy videót is, amelyen a GPT egy kézzel rajzolt hamis weboldalt ír át egy papírlapra kóddá.

 

Kriptovaluta kereskedő csoport discord I Cryptofalka

 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 2.20% $58,340.6
Ethereum ETH 2.63% $3,149.23
BNB BNB 3.02% $537.02
Solana SOL 3.28% $139.85
XRP XRP 8.85% $0.5163
Dogecoin DOGE 3.26% $0.1095
Cardano ADA 5.19% $0.4224
Litecoin LTC 1.94% $70.52
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!