Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
ChatGPT alternatíva indul Elon Musk hatására

ChatGPT alternatíva indul Elon Musk hatására

Miután Musk azt tweetelte, hogy "amire szükségünk van, az a TruthGPT" - a ChatGPT-re célozva -, meg is jelent egy projekt ezzel a névvel.

 

Musk lecserélné a ChatGPT-t?

Miután a Twitter vezérigazgatója, Elon Musk tréfásan azt tweetelte, hogy "amire szükségünk van, az a TruthGPT", utalva a szövegalapú mesterséges intelligencia (AI) platform ChatGPT-re, amely állítólag nem hajlandó válaszolni bizonyos "vitatott kérdésekre", megjelent egy projekt, amely a kriptoipar alapjául szolgáló technológiát használja.

Musk a Twitteren adott hangot kritikájának amiatt, hogy a ChatGPT nyilvánvalóan cenzúrázza az általa ellentmondásosnak ítélt bizonyos témákat, utalva arra, hogy ez egyfajta propagandának játszik. Ezzel azt is sugallta, hogy szükség van egy alternatív AI-ra, amelyet nem cenzúráznának ilyen formában.

ChatGPT | Cryptofalka latestly.com

 

Érdekes módon ugyanazon a napon elindult egy Twitter-oldal a "TruthGPT" számára. A platform első tweetje idézte a Tesla vezérigazgatójának rájuk vonatkozó nyilatkozatát, a szerződéses címét és a Telegram-csatornához, valamint a TruthGPT (TRUTH) tokenhez vezető linkeket. A token jelenleg a DEXtools kriptokereskedelmi platformon érhető el.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

Mit csinál a TruthGPT?

A csapat a Telegram-csatornáján kifejtette, hogy küldetésük az, hogy "megépítsék Elon Musk vízióját; egy AI Chat Botot, amely arra van programozva, hogy az őszinte igazságot mondja, bármit is kérdezzenek tőle. A fejlesztés már megkezdődött, és hamarosan a TRUTH nem csak egy erős memecoin lesz, hanem az őszinteség és az igazság jelzőfénye, amelyhez az egész világ hozzáférhet".

Az ezt követő több tweetben a platform is sürgette Musk-ot, hogy segítse a TruthGPT tömeges elfogadását, a szólásszabadságban és a mesterséges intelligenciában betöltött szerepét "az igazság szteroidokon", amely "elemezné a kriptopiac hangulatát" a közösségi média posztokon és hírcikkeken keresztül, valamint AI algoritmusokat használna a kriptokereskedelemben elkövetett csalások megelőzésére.

ChatGPT | Cryptofalka truthgpt.one

 

Továbbá a TruthGPT csapata elmondta, hogy platformjuk "nincs kitéve cenzúrának, manipulációnak vagy az elfogultság bármely formájának", idézve a ChatGPT-vel kapcsolatos kérdésre kritikusan válaszoló botját:

"Köztudott, hogy a ChatGPT és az OpenAI politikailag elfogult és erősen ellenőrzött. Ne hagyja magát becsapni - a TruthGPT az egyetlen valódi alternatív AI, amely elfogulatlan és nem kontrollált adatokat kínál."

 

Van jövője a TruthGPT-nek?

Maga a "Truth Bot" február 19-én sikeresen elindult a Telegramon, és az Etherscan blokkfeltáró és elemző platformtól származó adatok szerint már 682 birtokosa van a TRUTH tokennek az Ethereum (ETH) blokkláncon, az eszköz teljes kínálata pedig 5 trillió TRUTH.

 

Csatlakozz te is a publikus kriptovaluta kereskedő discord csatornánkhoz!

Cryptofalka Discord csatlakozás

 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.02% $64,285.23
Ethereum ETH 0.12% $3,439.29
BNB BNB -0.17% $573.94
Solana SOL 3.44% $165.02
XRP XRP -5.35% $0.5559
Dogecoin DOGE -1.75% $0.1206
Cardano ADA -4.85% $0.4268
Litecoin LTC -0.92% $71.49
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!